Adventuretickets, outdoor activiteiten voor je vriendenweekend

Op zoek naar avontuurlijke activiteiten voor je vriendenweekend? Adventuretickets helpt je aan een spannenden activiteit. Adventureticket.nl is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten in vele Europese landen. Ideaal voor een avontuurlijk vriendenweekend.

Adventuretickets is bijn in alle landen van Europa actief, ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden, Kroatië en Zwitserland. Een netwerk van geselecteerde oudoor specialisten verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken. Je kunt dus ook bijvoorbeeld een dag paragliden en een dag skydiven. En deze avontuurlijke activiteiten van Adventureticket zijn heel redelijk betaalbaar. Het is de ideale, avontuurlijke invulling voor je vriendenweekend en je kunt deze online boeken. Ook als je een outdoor activiteit bij Adventureticket.nl wilt boeken voor een grote vrienden groep of groepsreis. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de fantastische outdoor activiteiten die je via Adventuretickets voor jouw vriendenweekend kunt boeken.

Skydiven via Adventuretickets

Skydive in Nederland
Skydiven is een ervaring die je nooit zult vergeten en moet ervaren. Je bekijkt de wereld vanaf grote hoogte en je voelt je adrenaline stromen. Je kunt via Adventuretickets skydive activiteiten boeken in Nederland, ) o.a. Texel, Ameland en Zeeland ) maar ook gaan skydiven in Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland, Krotië of Portugal. In Zwitserland kan je meedoen aan een helikopter Skydive. Sommige skydive activiteiten worden het hele jaar door georganiseerd, in welke maand van het jaar jij je vriendenweekend ook houdt, skydiven is een fantastische invulling. Kijk nu welke skydive activiteit jij voor jouw actieve en avontuurlijke vriendenweekend via adventuretickets gaat boeken.

Activiteiten in Nederland

Als je je vriendenweekend in Nederland wilt houden, zijn er vele mogelijkheden om een activiteit te boeken. Klik op de banner om te zien welke mogelijkheden er via adventuretickets zijn voor je vriendenweekend in Nederland.

Paragliden

Paragliden is net zo spannend als skydiven. Je kunt via advernturetickets paragliden in onder meer Oostenrijk, Italië, Gran Canaria of Tenerife. Je kunt je het hele jaar door inschrijven. Ideaal voor een avontuurlijk vriendenweekend in Oostenrijk, Italië, Gran Canaria of Tenerife. Je kunt een paragide weekend boeken via adventuretickets.nl

Bungeejumpen

Tsjechie

Bungeejumpen, je moet het een keer gedaan hebben. En een zéér leuke activiteit voor je vriendenweekend, te boeken bij adventurertickets. Je kunt in het kader van je vriendenweekend bungeejumpen in Schotland, Zwiserland of Tsjechië. Geschikt voor alle leeftijden.

Vriendenweekend in Duitsland

Vriendenweekend in Duitsland vieren? Ook in Duitsland kun je vele activiteiten via adventuretickets boeken.

Activiteiten in Zweden

Zweden

Kijk welke activiteiten je kunt boeken in Zweden.

Surfen in Gran Canaria

Ook surfen is een ideaal vermaak voor je vriendenweekend, bijvoorbeeld in Gran Canaria en te boeken via adventuretickets.