Vakantiehuis voetbalteam

Boek hier een vakantiehuis voetbalteam

Vakantiehuis voetbalgroep? Vind een vakantiehuis voetbalteam voor 12, 14, 16, 18 of 24 personen. Voor bijvoorbeeld een mannenweekend Limburg of Drenthe. Voor als je met je voetbalvrienden er en weekendje uit wilt. Je kunt via deze site een groepsaccommodatie, groepshuis of vakantiehuis met voetbalveld boeken. Er zijn ook mogelijkheden een groot vakantiehuis met zwembad en voetbalveld of sportveld voor je vrienden team of voetbalgroep te boeken. Vind hier een vakantiehuis met voetbalveld of sportveld.

vriendenweekend accommodaties banner

Leuke vakantiehuizen voor voetbalgroepen

Deze vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor voetbalteams en sport groepen zijn ruim en super gezellig. Met sport- of voetbalveld. Vaak met bar en extra recreatieruimte. Ook vaak aantrekkelijk voor bijvoorbeeld volleybal- of hockeyteams.


roompot groepen banner

vriendenweekend accommodatie met biljart

Deze vakantiehuizen zijn ook bedoeld voor voetbalgroepen.

Ze hebben geen eigen voetbalveld maar andere aantrekkelijke faciliteiten. Je bent in deze vakantiehuizen en groepsaccommodaties als voetbalgroep van harte welkom. Deze accommodaties zijn ook geschikt voor andere sport vrienden groepen. Sommige van deze accommodaties beschikken over een tennisbaan of volleybalveld. Soms is het binnen deze categorie grote vakantiehuizen ook een particulier vakantiehuis met bar te huren


Vakantiehuis voetbalteam voor 8 tot 34 personen huren

Een gemiddeld voetbalteam bestaat met reserves uit zo een 14 a 20 personen. Vandaar dat de meeste vakantiehuizen met sportvelden geschikt zijn voor groepen van 14 a 22 personen. Je kunt echter ook een groot vakantiehuis met voetbalveld of sportveld voor een vriendenteam boeken. In Drenthe, Overijsel of Gelderland bijvoorbeeld. Sommige accommodaties liggen op een vakantiepark.


Een bar en tafeltennistafel in het vakantiehuis vriendengroep?

Voetbalteam en zeker in de senioren zijn vaak vriendenteams. Met elkaar op pad gaan, staat gelijk aan de onderlinge band versterken en genieten. Vandaar ook dat veel voetbalteams die er op uit gaan een vakantiehuis met voetbalveld, bar en tafeltennistafel huren. Soms heeft zo een vriendenweekend accommodatie zelfs een poolbiljart en zwembad. Hoe leuk kan een mannenweekend of vriendenuitje met sportvrienden zijn? Heel leuk!

vriendenweekend drankje

Vakantiehuis vriendengroep huren met meerdere speelvelden

Je kunt ook een vakantiehuis vriendengroep met meerder speelvelden huren. Voor een vriendenweekend waarbij sportieve activiteiten centraal staan. Ook aantrekkelijk voor een schoolkamp of sportweek. Deze grote groepsaccommodaties hebben soms een capaciteit tot wel 40, 50 a 60 personen.


Je voetbalweekend in Nederland vieren

Als je met een vriendenteam een vakantiehuis met sportveld in Nederland zoekt, zijn er diverse mogelijkheden, ook voor een lang weekend of midweek. De grootste kans op een groepsaccommodatie huren met sportveld of voetbalveld vind je in Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland, Overijssel en Gelderland. In die provincies vindt je ook grote vakantiehuizen Nederland met poolbiljart, tafeltennistafel en bar met biertap. Ook ideaal voor en mannenweekend Nederland.


Vakantiehuis voetbalteam in België huren

Natuurlijk kun je ook een mannenweekend of vriendenweekend in België boeken een groepsaccommodatie met sportveld, tafeltennistafel en/of poolbiljart huren. Met name in de Ardennen vind je vele mogelijkheden. Ook voor het vieren van een reünie of familieweekend.


Vakantiehuis vriendenteam op basis zelfvoorziening boeken?

Het ideale voetbalweekend is natuurlijk ook lekker eten en drinken. Je kunt een vakantiehuis of groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening huren of een caterings bedrijf inschakelen. Je kunt natuurlijk ook maaltijden op je vakantieadres laten bezorgen. Met een grote groep is het dan wel verstandig de catering of maaltijdverzorging op tijd te regelen.

vriendenweekend accommodaties banner