Vriendenweekend Ardennen

Alles voor je vriendenweekend Ardennen

Vakantiehuis vriendengroep Ardennen huren? Boek hier je vriendenweekend accommodatie Ardennen en lees de tips over leuke activiteiten. Aanrader: dit 14 persoons vakantiehuis Center Parcs Ardennen of Center Parcs Ardennen 18 personen.

vriendenweekend accommodaties banner


Ook voor een mannenweekend Ardennen

Uniek aanbod vakantiehuizen en gezellige groepsaccommodaties Ardennen. Ook voor een mannenweekend. De Belgische Ardennen en Luxemburg zijn de beste plek voor een actief weekendje weg met je vrienden. Ook leuk voor een mannen- of vrienden weekend Vlaamse Ardennen. Tip: Huur een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen, bijvoorbeeld dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en sauna. Een visvakantie Ardennen boeken, is ook leuk!

roompot groepen banner


biertje tappen

Vrienden groep vakantiehuis Ardennen huren

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen huren welke geschikt is voor een uitje met je vrienden groep? Alle vriendenweekend accommodaties Ardennen op deze website zijn ideaal voor jullie weekendje weg. Je kunt er in verblijven, recreëren en overnachten. Je boekt in de meeste gevallen je vriendenweekend accommodatie Ardennen op basis zelfvoorziening. Ze zijn allemaal geschikt voor een actie vriendenweekend Ardennen. Zie deze mogelijke vriendenweekend activiteiten.


Met bar, biertap, tafeltennistafel.

En, je kunt ook een vrienden groep vakantiehuis Ardennen met bar, biertap en tafeltennistafel, bilart huren. Of een groepsaccommodatie Ardennen met fitnesruimte en sportveld. Voor iedere groep is er wel een geschikte vriendengroep accommodatie Ardennen.


vriendenweekend drankje

Groot vakantiehuis huren voor vriendenweekend Belgische Ardennen?

Lijkt je dat niet gezellig? Met al je vrienden in een groot vakantiehuis overnachten en een pilsje drinken aan de bar met biertap? Wij hebben grote vakantiehuizen Ardennen geselecteerd met tafeltennistafel, zwembad, sauna, poolbiljart en andere leuke zaken.


Vriendenweekend vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad en sauna boeken

Boek je vriendenweekend vakantiehuis Ardennen hier en geniet van een heerlijk vakantiehuis vriendenweekend en prachtige omgeving. Je kunt ook kiezen voor een groepsaccommodatie Ardennen met binnenzwembad en sauna. Voor een weekend weg met je vrienden tijdens Kerstmis bijvoorbeeld. Of ga voor een chalet Ardennen, vaak goedkoper dan een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen.


groep vrienden bij een kampvuur

Vrienden reünie Ardennen?

Is het tijd voor een vrienden reünie en hebben jullie die Ardennen uitgekozen als de ultieme locatie? Boek dan een luxe vakantiehuis, groepswoning of vakantieboerderij Ardennen. Een goedkoop vakantiehuis Vlaamse Ardennen huren kan natuurlijk ook. Bij ons is er voor iedere portemonnee en iedere vrienden groep wat wils.


Minimaal 2 nachten

Je huurt je vrienden groep accommodatie voor minimaal 2 nachten en meestal op basis van zelfvoorziening. Catering is bij diverse vrienden groep accommodaties mogelijk. Een ander moet je dan wel op tijd reserveren.


vriendenweekend accommodatie met biljart

Vriendenweekend accommodatie Ardennen 6 tot 40 personen.

Of je nu met een vrienden groep van 8, 10, 12 of 20 personen naar de Ardennen wilt of een mannen weekend met 6 personen wilt vieren, bij ons vind je altijd een geschikte accommodatie. Van grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad tot gezellige chalets met mogelijkheid tot kampvuur. Voor een luxe vriendenweekend België tot een goedkoop weekendje weg Ardennen. Voor sportieve vrienden groepen, er zijn ook accommodaties in de Ardennen met eigen sportveld of voetbalveld te huur.


Veel activiteiten mogelijk tijdens vriendenweekend Ardennen

Als je een actief weekendje weg in België met je vrienden wilt vieren, zijn de Ardennen ook de beste plek. Je kunt daar natuurlijk heerlijk wandelen, kanoën en fietsen maar vriendenweekend activiteiten zoals skydiven, paragliden, bungiejumpen en paard rijden, is er ook mogelijk. Daarnaast kan je met je vrienden rots klimmen of mineraal gesteente zoeken. Veel variatie mogelijk in activiteiten dus.


kano met vrienden

Vriendenweekend Ardennen goedkoop

Als je nog student bent en niet zo een groot budget hebt, is het toch mogelijk om met je vrienden op stap te gaan. Er zijn ook goedkope accommodaties in de Ardennen te huur zoals vakantie- of kampeerboerderijen met slaapzaal. Over kamperen gesproken. Je kunt ook een kampeervakantie Ardennen boeken en overnachten in een gehuurde groepstent. Kamperen is leuk en past ideaal binnen een actief weekend weg met vrienden. Je kunt met groepen tot wel 14 personen kamperen en overnachten in een grote tent.


Grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad

Of je nu in de zomer, lente, herfst of kerst De Ardennen met een vrienden groep bezoekt, een vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad is altijd van meerwaarde. Op deze website vind je vakantiehuizen Ardennen grote groepen met buiten- of binnenzwembad. Zeker als je een vriendenweekend accommodatie in oktober, november, december of januari tot mei wilt huren, wordt aangeraden een groot vakantiehuis of villa Ardennen met overdekt zwembad te huren. Als er dan ook nog een poolbiljart en bar met biertap aanwezig is, is het helemaal genieten. Het is ook mogelijk een grote vakantiewoning Ardennen met sauna en zwembad te huren of groepshuis met thuisbioscoop. Moet je nog wel even de films uitzoeken.


Vervoer naar de Ardennen

Veel vriendenweekend accommodaties in de Ardennen liggen afgelegen en je hebt een auto nodig om dit type grote vakantiehuizen Ardennen te kunnen bereiken. Een autovakantie België ligt dan ook het meest voor de hand. Een bijkomend voordeel van vervoer met de auto is dat je bijvoorbeeld een tent en kampeerspullen mee kunt nemen. Controleer echter voor vertrek je oliepeil en bandenspanning auto. Hoe zwaarder beladen de auto hoe belangrijker de juiste bandenspanning van de auto is. In het onderhoudsboekje van je auto staat vermeld wat je bandenspanning maximaal is bij een zwaar beladen auto.

ardennen natuur

Reisverzekering afsluiten

Of je nu met 4, 6 of 10 vrienden een weekendje België hebt geboekt, met een vrienden groep op pad gaan, betekent ook dat je onderweg en tijdens je weekendje weg goed verzekerd moet zijn. In het geval van een auto vakantie is een “pech onderweg verzekering” belangrijk. Op het vakantieadres zelf moet je ook verzekerd zijn. Onder andere tegen schade aan de gehuurde accommodatie. Zorg er als organisator van het vriendenweekend Ardennen voor dat er een groepsreisverzekering afgesloten wordt of dat iedereen individueel verzekerd is. Een reisverzekering afsluiten is binnen enkele minuten gedaan. Tegenwoordig kan dat online en ben je direct tegen calamiteiten verzekerd.


vriendenweekend met hond

Hond mee naar de Ardennen

Als er één gebied binnen Europa is waar honden zich kunnen uitleven, is het wel in de Ardennen. Of we nu praten over de Belgische Ardennen of de Ardennen Luxemburg, deze streek is een groene oase waar mens en dier zich uitstekend kunnen vermaken. Tips nodig over een het boeken van een vakantie met hond in de Ardennen? Een vakantiehuis in het bos met omheinde tuin huren?? Op vele websites vind je informatie over honden vakanties in de Ardennen.


Thuisblijvers informeren, belangrijk.

Of je nu een vriendenweekend Nederland, België, Frankrijk of Duitsland hebt geboekt, het is belangrijk om de thuisblijvers te laten weten waar jullie verblijven. Zorg dat jullie ook tijdens een vriendenweekend activiteit goed bereikbaar zijn. Het is ook om die reden belangrijk een vriendenweekend accommodatie met internet te huren. Dat kan natuurlijk ook WIFI zijn. Maak van de thuisblijvers geen spoorzoekers en bereid je weekendje uit met je beste vrienden goed voor. Op onze blog vind je nog meer vriendenweekend tips. Ook voor een vriendenweekend Nederland.

vriendenweekend accommodaties banner