Vriendenweekend Ardennen

Alles voor je vriendenweekend Ardennen

Boek hier je vriendenweekend accommodatie Ardennen en lees de tips over leuke activiteiten. De Belgische Ardennen en Luxemburg zijn de beste plek voor een actief weekendje weg met je vrienden. Ook leuk voor een mannen weekend.

Wij hebben grote vakantiehuizen Ardennen geselecteerd met tafeltennistafel, zwembad, sauna, poolbiljart en andere leuke zaken. Boek je vriendenweekend vakantiehuis Ardennen hier en geniet van een heerlijk huis en prachtige omgeving.

Vriendenweekend accommodatie Ardennen 6 tot 40 personen.

Of je nu met een vrienden groep van 8, 10, 12 of 20 personen naar de Ardennen wilt of een mannen weekend met 6 personen wilt vieren,bij ons vind je altijd een geschikte accommodatie. Van grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad tot gezellige chalets met mogelijkheid tot kampvuur. Voor een luxe vriendenweekend België tot een goedkoop weekendje weg Ardennen.

Veel activiteiten mogelijk tijdens vriendenweekend Ardennen

Als je een actief weekendje weg in België met je vrienden wilt vieren, zijn de Ardennen ook de beste plek. Je kunt daar natuurlijk heerlijk wandelen, kanoën en fietsen maar vriendenweekend activiteiten zoals skydiven, paragliden, bungiejumpen en paard rijden, is er ook mogelijk. Daarnaast kan je met je vrienden rots klimmen of mineraal gesteente zoeken. Veel variatie mogelijk in activiteiten dus.

kano met vrienden

Vriendenweekend Ardennen goedkoop

Als je nog student bent en niet zo een groot budget hebt, is het toch mogelijk om met je vrienden op stap te gaan. Er zijn ook goedkope accommodaties in de Ardennen te huur zoals vakantie- of kampeerboerderijen met slaapzaal. Over kamperen gesproken. Je kunt ook een kampeervakantie Ardennen boeken en overnachten in een gehuurde groepstent. Kamperen is leuk en past ideaal binnen een actief weekend weg met vrienden. Je kunt met groepen tot wel 14 personen kamperen en overnachten in een grote tent.

Grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad

Of je nu in de zomer, lente, herfst of kerst De Ardennen met een vrienden groep bezoekt, een vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad is altijd van meerwaarde. Op deze website vind je vakantiehuizen Ardennen grote groepen met buiten- of binnenzwembad. Zeker als je een vriendenweekend accommodatie in oktober, november,december of januari tot mei wilt huren, wordt aangeraden een groot vakantiehuis of villa Ardennen met overdekt zwembad te huren. Als er dan ook nog een poolbiljart en bar met biertap aanwezig is, is het helemaal genieten. Het is ook mogelijk een grote vakantiewoning Ardennen met sauna en zwembad te huren of groepshuis met thuisbioscoop. Moet je nog wel even de films uitzoeken.

Vervoer naar de Ardennen

Veel vriendenweekend accommodaties in de Ardennen liggen afgelegen en je hebt een auto nodig om dit type grote vakantiehuizen Ardennen te kunnen bereiken. Een autovakantie België ligt dan ook het meest voor de hand. Een bijkomend voordeel van vervoer met de auto is dat je bijvoorbeeld een tent en kampeerspullen mee kunt nemen. Controleer echter voor vertrek je oliepeil en bandenspanning auto. Hoe zwaarder beladen de auto hoe belangijker de juiste bandenspanning van de auto is. In het onderhoudsboekje van je auto staat vermeld wat je bandenspanning maximaal is bij een zwaar beladen auto.

ardennen natuur

Reisverzekering afsluiten

Of je nu met 4, 6 of 10 vrienden een weekendje België hebt geboekt, met een vrienden groep op pad gaan, betekent ook dat je onderweg en tijdens je weekendje weg goed verzekerd moet zijn. In het geval van een auto vakantie is een “pech onderweg verzekering” belangrijk. Op het vakantieadres zelf moet je ook verzekerd zijn. Onder andere tegen schade aan de gehuurde accommodatie. Zorg er als organisator van het vriendenweekend Ardennen voor dat er een groepsreisverzekering afgesloten wordt of dat iedereen individueel verzekerd is. Een reisverzekering afsluiten is binnen enkele minuten gedaan. Tegenwoordig kan dat online en ben je direct tegen calamiteiten verzekerd.

Thuisblijvers informeren, belangrijk.

Of je nu een vriendenweekend Nederland, België, Frankrijk of Duitsland hebt geboekt, het is belangrijk om de thuisblijvers te laten weten waar jullie verblijven. Zorg dat jullie ook tijdens een vriendenweekend activiteit goed bereikbaar zijn. Het is ook om die reden belangrijk een vriendenweekend accommodatie met internet te huren. Dat kan natuurlijk ook WIFI zijn. Maak van de thuisblijvers geen spoorzoekers en bereid je weekendje uit met je beste vrienden goed voor. Op onze blog vind je nog meer vriendenweekend tips. Ook voor een vriendenweekend Nederland.