Vriendenweekend Maastricht

Vriendenweekend Maastricht

Een vriendenweekend Maastricht boeken, dat is pas echt genieten. Hier vind je de mooiste vriendenweekend accommodaties Maastricht

vriendenweekend accommodaties banner

Maastricht, gezelligste stad van Nederland.

Indien je een vriendenweekend in Nederland wil vieren en je hebt de keuze uit Utrecht, Nijmegen, Breda of Maastricht, zal je waarschijnlijk voor de laatste mogelijkheid kiezen. Maastricht, Valkenburg en Zuid-Limburg hebben alles in huis voor het ultieme uitje met je vrienden. Bezoek het casino, ga een biertje drinken op het Freithof of ga stappen in Valkenburg. In deze hoofdstad van Limburg is het bijna altijd feest. Het is een echte studenten- en uitgaansstad. De sfeer is altijd gemoedelijk.


roompot groepen banner

Vriendenweekend accommodatie in Maastricht of omgeving huren

Als je besloten hebt om met je vrienden een weekendje Maastricht en Valkenburg te doen, is het zaak een geschikte vriendenweekend accommodatie Maastricht of omgeving te vinden. Accommodaties voor grote vrienden groepen zijn in Limburg dun gezaaid. Wij hebben echter meer dan 10 groepsaccommodaties geschikt voor vriendengroepen in Maastricht en omgeving voor je geselecteerd. De meeste van deze accommodaties vrienden groepen Maastricht liggen op minder dan 10 minuten fietsen van het Vrijthof. Voor een vriendenweekend vakantiehuis Zuid-Limburg van 6 tot wel 20 personen.

vriendenweekend accommodatie met eigen bar

Vakantiehuis Maastricht vrienden groep op vakantiepark huren

Vakantiehuizen op vakantieparken hebben het voordeel dat ze op goede locaties liggen en er meestal faciliteiten zoals restaurant en zwembad op het park aanwezig zijn. In de omgeving van Maastricht liggen diverse vakantieparken met accommodaties voor groepen. Soms heeft zo een park ook een tafeltennistafel, fitness ruimte en poolbiljart hetgeen zo een park aantrekkelijk maakt voor een vriendenweekend Limburg. Je kunt hier ook vaak groepshuizen Limburg met sauna huren.


Vriendenweekend accommodatie Limburg met zwembad

Een weekendje weg met je vrienden en overnachten in een groot en luxe vakantiehuis met zwembad en sauna?? dat is ook mogelijk in Maastricht en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een bungalow op een last minute bungalowpark huren of een groepsaccommodatie met zwembad. Houd er wel rekening mee dat jongeren groepen met een gemiddelde leeftijd onder de 25 jaar niet altijd op vakantieparken worden toegelaten. Als je een vakantiehuis met sauna of zwembad in Limburg wilt boeken, zal je soms de huiseigenaar of beheerder park moeten overtuigen dat jullie geen overlast veroorzaken.

Vakantiehuizen met privé binnenzwembad banner

vakantie vrienden in het zwembad

Roompot Gulpen

Een ander leuke plek voor het vieren van een mannen- of vriendenweekend in de plaats Gulpen in Limburg. En niet alleen omdat je een bekende bierbrouwerij in Gulpen vindt. In deze plaats in Zuid-Limburg vind je namelijk Roompot Gulpen, een park op een perfecte locatie en ideaal als je een groot vakantiehuis Limburg voor een vriendengroep van 8 of 10 personen zoekt. Door 2 grote vakantiehuizen van 10 personen te combineren, kan je zelfs met een vriendengroep van 20 personen bij vakantiepark Roompot Gulpen terecht.


Roompot Gulpen

Grote vakantiehuizen in Nederland of Ardennen

Er zijn natuurlijk meer leuke provincies in Nederland of België. Een vriendenweekend Friesland, Zeeland, Gelderland, Overijssel of Texel is ook ontzettend leuk. Hier vind je meer grote vakantiehuizen Nederland. Als je een actieve vriendengroep hebt, moet je zeker eens kijken bij onze grote vakantiehuizen Ardennen. Ook leuk voor een vrienden team die gezamenlijk voetballen in de weekenden. In de Ardennen zijn ook grote vakantiehuizen met sportveld te huur.


paintballen met vrienden

Liever een actief vriendenweekend?

Als de vrienden uit jouw vriendengroep liever actief zijn dan hebben we een aantal alternatieven voor je. Wat dacht je van het huren van een vriendenweekend accommodatie aan zee of het houden van een vriendenweekend Ardennen? Voor een actief weekend. Kijk ook eens naar de mogelijkheden welke Adventure Tickets je biedt. Wat dacht je van skydiven of paragliden? Voor de ene groep is een vriendenweekend Nederland perfect, voor de andere groep een weekendje met vrienden naar de Ardennen. Welke keuze je als vriendengroep ook maakt, met je vrienden op stap gaan, is altijd genieten!

vriendenweekend accommodaties banner