Ideeën en tips

Leuke ideeën en tips voor je vriendenweekend

Op deze pagina vind je leuke ideeën en tips voor je vriendenweekend. Neem bijvoorbeeld deel aan een golfweekend of ga vissen op zee. Er zijn vele mogelijkheden om je vriendenweekend een super leuke invulling te geven.

Een weekend golfen met golfreizen


Golfreizen.nu

Wat is er leuker dan een weekend golfen?
Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van golfreizen, ook golfweekenden.. Op de website van golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties in onder andere Nederland, België, Spanje, Italië, Engeland en vele andere landen in Europa. Ideeal voor een golf vriendenweekend.

Binnenkort kan je via Golfreizenook golfen in landen als Australië,  Argentinië, Aruba, Canada, Curaçao, China, Thailand, Zuid-Afrika, etc.

Ook als je geen golf ervaring hebt, kan je met je vrienden meedoen aan een golfweekend. Hierbij is het mogelijk golflessen te volgen. Je slaapt bij een golfweekend in een luxe hotel met vele faciliteiten. Er zijn ook golf hotels met zwembad, sauna en fittness faciliteiten.
Ga jij een golf vriendenweekend boeken?
Golfreizen voor stuntprijzen!

AS Adventure, outdoor en lifestyle

Bij AS advernture vind je alles voor wat beteft outdoor en lifestyle. Ook leuk voor een outdoor vriendenweekend.


Wellness weekend

Wellness past prima in een vriendenweekend. Zeker als een wellness hotel ook over een spa, zwembad en fitness faciliteiten beschikt. Op de website wellness weekenden vind je de beste aanbiedingen op het gebied van wellness, fitness en beauty. Ook voor een compleet wellness arrangement inclusief overnachting en diner.

Last minute citytrip boeken voor je vriendenweekend

Het boeken van een citytrip, bijvoorbeeld naar Barcelona, Londen, Praag of Valencia, kan het ultieme idee zijn voor de invulling van jullie vriendenweekend.
Zo kan je je vriendenweekend Barcelona combineren met bezoek van een voetbalwedstrijd van Barcelona en zelf aanschouwen hoe Neymar, Messi en Suarez, het supertrio van Barcelona, de tegenstander oprollen of een citytrip Londen boeken en daar genieten van het lekkerste bier in de gezelligste pubs.
Vriendenweekend en citytrips, een prima combinatie.
Maar wat nu als je op vrijdag een idee krijgt om met je vrienden een leuk vriendenweekend te gaan boeken? Wat is er dan nog mogelijk?  Een last minute citytrip is het antwoord.
Een last minute citytrip, bijvoorbeeld naar Rome, Londen, Parijs of Barcelona, kan je nog op vrijdag boeken, ook een last minute citytrip met hotel en vliegtickets. Misschien is de keuze voor wat betreft het last minute aanbod wat kleiner maar de prijzen zijn zeker lager.  Met een last minute citytrip bespaar je wel tot 40 %.

Flowtrack, ultieme beach en surf jongerenvakanties


Flowtrack Summer

Flowtrack is gespecialiseerd in surfvakanties, strandvakanties en jongeren reizen. Als jij en je vrienden een vriendenweekend willen organiseren met surfen, strand en veel plezier ben je bij Flowtrack aan het juiste adres.

Weekendje fietsen?

Zijn jij en je vrienden sportief aangelegd en houden jullie van fietsen?
Bij Aktivatours boek je de leukste fietsvakanties, ook voor een weekendje op de fiets of mountainbike.  Of je nu een fiestweekend in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk of Zwitserland wilt boeken, in bijna ieder land in Europa organiseert Aktivatours aktieve fietsvakanties. Ook voor je vriendenweekend.  Aktivatours stelt haar fietsreizen samen op basis van een aantal niveau's en altijd op de mooiste plekjes op aarde, ook in de bergen en langs de kust. Er zijn bij Aktivatours goede sportfietsen en mountainbikes te huur. Voor een actief fiets vriendenweekend!

Weekend zeilen?Zeilvakanties en zeilcursussen Een vriendenweekend op het water?
Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties en zeilweekenden, oo voor groepen.  Je kunt bij Amorgos een weekendje gaan zeilen maar ook bijvoorbeeld een zeilvakantie van 8 of 10 dagen boeken. Zowel in Nederland als het buitenland. De zeil bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos.nl op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Duitsland. Een ideale invulling van je vriendenweekend en een echt avontuur!

Vriendenweekend in Friesland

Zin om met je vrienden een weekend te zeilen of surfen?  Dan hebben we een leuke tip voor je.
In Friesland bevindt zich een zeil- en surfschool waar je kunt zeilen of surfen en andere watersportactiviteiten doen. Je kunt er ook zeilles of surfles krijgen. Er zijn bij deze zeilschool ook groepsaccommodaties te huur zodat je er een watersportweekend met overnachting kunt boeken. Prachtige omgeving met bossen en meren. Voor vrienden die een actief vriendenweekend in Nederland willen boeken!

Zeilschool Friesland met verhuur accommodaties voor vriendengroepen

Een aantal tips om je vriendenweekend goed te organiserenVoor het organiseren van een vriendenweekend komt heel wat kijken, zeker als je met meer dan 4 of 5 vrienden op stap gaat. De volgende tips helpen je je vriendenweekend goed te organiseren en deze goedkoop te houden.

-Als je je vriendenweekend goedkoop wilt houden, boek dan je weekend in eigen land.
-Bereid je vriendenweekend goed voor en bij voorkeur een paar weken voor het weekend zelf
-Stel voordat je het vriendenweekend gaat organiseren een bepaald budget vast. Je weet dat wat het weekend met je vrienden in totaal mag kosten
-Zorg ervoor dat iedereen een reisverzekering heeft
-Maak gebruik van de last minute aanbiedingen, dat kan je wel tot 50 % schelen
-Als je vrienden jonger dan 18 jaar zijn, heb je toestemming van de ouders nodig
-Maak afspraken met elkaar wat er tijdens het vriendenweekend voor eigen rekening is en wat er uit "de pot"betaald wordt.

Afvallen tijdens vakantie voor mannen

Ook mannen kunnen veel baat hebben bij een afval vakantie.
Gezond eten, lekker bewegen en relaxen, ideale voorwaarden om tijdens je vakantie of vriendenweekend een paar pondjes of kilo af te vallen.

Vriendenweekend in de Ardennen

De Ardennen zijn de ideale uitvalbasis voor een vriendenweekend in de Ardennen.
je kunt het zo gek nog niet bedenken of je kunt het in de Ardennen doen en beleven. Van sky dive tot raften van mountainbiken tot kanoën.

Wat de Ardennen voor een weekendje met je vrienden zo uniek maakt is dat dit avontuurlijke paradijs op slechs een paar uur rijden van Nederland ligt en je op ieder moment kunt besluiten een weekendje Ardennen te boeken, ook last minute.

Als je op zoek bent naar een last minute vakantiehuisje in de Ardennen, surf dan naar één van de vakantiehuizen websites met specialisatie Ardennen.  Je zult er snel een goedkoop vakantiehuisje kunnen vinden.