tickets

Tickets kopen via Guideandgo.com
Citytrip maken in het kader van je vriendenweekend naar Londen, Barcelona, New York, Valencia, Madrid of een andere city?
Guideandgo.com is het grootste booking platform in Nederland dat tickets aanbiedt voor citytrips en activiteiten wereldwijd. Ideaal voor een lang of kort weekend met vrienden. Er zijn meer dan 500 verschillende activiteiten te ondernemen op de meest populaire bestemmingen als Milaan, Rome, Londen, New York, Barcelona, Parijs en de Antillen. Guideandgo.com zet al deze verschillende activiteiten op een rijtje. Dankzij haar eenvoudig te gebruiken website, maakt Guideandgo.com het haar bezoekers mogelijk om allerlei activiteiten te plannen voor gedurende je vriendenweekend. Iedere maand worden er weer nieuwe en uitdagende activiteiten toegevoegd. Vaak zijn er speciale aanbiedingen en last minutes beschikbaar. Ideaal als je een citytrip wilt plannen voor je vriendenweekend en de activiteiten vooruit wilt plannen.


Ticketveiling


Maak kans op mooie prijzen tijdens de Pretparkweken!
Via Ticketveiling kan je bieden op de meest uiteenlopende arrangementen en tickets, van voetbalwedstrijden tot pretparken. Van klassieke concerten en musea tot popconcerten. Bieden kan al vanaf € 1, registreren is gratis. Vaak kom je via Ticketveiling.nl aan de goedkoopste tickets en toegangsbewijzen, voor de meest uiteenlopende activiteiten.

Nieuw bij TicketVeiling.nl ‘is de optie direct kopen’. Deze optie geeft je de mogelijkheid om bepaalde tickets te kopen, tegen een spectaculaire, vaste lage prijs. Je bepaalt met je vrienden zelf of je op bepaalde tickets gaat bieden of deze koopt tegen de lage vastgestelde prijs. In beide gevallen kan je bij Ticketveiling goedkope tickets voor jullie vriendenweekend kopen.

Vakantieveilingen.nl, groot in vakantieveilingen en weekendjes weg

De aangeboden veilingen van zijn gevarieerd. Van dagjes uit tot complete voetbalwedstrijden of popconcerten. 
Categorieën die VakantieVeilingen.nl voor je vriendenweekend o.a. aanbiedt zijn:
  • Weekendjes weg
  • Voetbalwedstrijden
  • Popconcerten
  • last minute citytrip
  • Avondje uit;
  • Tickets (musicals, concerten, dierentuinen, pretparken);
  • Zonvakanties;
  • Cruises;
  • Hotels.

Adventuretickets, de leukste outdoor activiteiten in heel EuropaEn, bij Adventuretickets kan je tickets voor vele spannende activiteiten in heel Europa boeken. Wie durft het aan?