Een vakantiehuis of groepsaccommodatie met bar voor je vriendenweekend huren

Met een vriendengroep een weekendje weg? Huur een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met bar en biertap! Op deze site vind je de mooiste en leukste vriendenweekend accommodaties met bar en biertap in Nederland, België, Ardennen, Frankrijk en Duitsland.
Zie voor het gezelligste vriendenweekend ooit, de mogelijkheden een vrienden groep vakantiehuis met bar en biertap in Limburg te huren.

vriendenweekend accommodaties banner


Groepsaccommodaties met bar voor groepen tot wel 50 personen.

Je kunt een vakantiehuis met bar en bier tap voor een vriendengroep van 6, 8 of 10 personen huren maar voor grote groepen zijn er ook 20, 30, 40 en 50 persoons groepsaccommodaties met bar te huur voor vrienden weekenden. Ook kan je een vriendengroep accommodatie met bioscoopzaal en bar huren.

roompot groepen banner


vriendenweekend aan de bar

Groepsaccommodatie met bar en tafeltennistafel

Voor een onvergetelijk weekendje weg met je beste vrienden. Naast vakantiehuizen en groepshuizen die over een bar met biertap installatie beschikken, kan je ook voor je vriendenweekend een groepsaccommodatie met tafeltennistafel, biljart en bar huren. Er zijn zelfs luxe vakantiehuizen en groepsaccommodaties met bar, zwembad en bioscoop voor je vrienden uitjes te huur. Deze gezellige vrienden weekend vakantiehuizen zijn ook aan zee te huur. Ideaal om aan aan zee een vriendenweekend spel te doen. Zorg wel dat na een duik in zee zo een vrienden groep spelletje niet nat wordt.


Vakantiehuis met bar in Nederland huren

In Nederland vind je veel vriendenweekend accommodaties voor grote groepen tot wel 30 of 40 personen. Als je echter een vriendenweekend voor 4, 6 of 8 personen in Nederland organiseert, zijn er ook volop mogelijkheden. Je kunt dus ook een vakantiehuis met bar in Nederland voor 2 tot 8 personen huren of een groepshuis met bar, biertap, biljart en tafeltennistafel.


Tot in de late uurtjes genieten

Zo kan je tot in de late uurtjes genieten van een onvergetelijk weekend. Ook als je vrienden al wat ouder zijn, valt er volop te genieten. Zoek nu je vriendenweekend verblijf met bar, sauna, zwembad, jacuzzi, poolbiljart in Nederland. Er zijn ook in Brabant, Zeeland, Zuid-Limburg en Utrecht vele mogelijkheden je vriendenweekend te vieren in een huiselijke vakantiewoning met bar.


vriendenweekend accommodatie met biljart

Vakantiehuis met bar in de Ardennen boeken

Veel vriendengroepen vieren hun weekendjes met vrienden en vriendinnen in de Ardennen. Je kunt ook in de Belgische Ardennen een chalet of vakantiehuis met bar huren. Een barbecue in de tuin zorgt in de zomer voor extra plezier terwijl een tafeltennistafel en poolbiljart in een vriendenweekend accommodatie Belgische Ardennen natuurlijk niet mag ontbreken.


Groepsaccommodatie met bar en zwembad Ardennen?

Je kunt ook een vakantiewoning of groepsaccommodatie met bar en zwembad in de Ardennen Luxemburg huren of een chalet met zwembad, sauna en bar. Bij iedere vriendenweekend accommodatie Ardennen staat vermeld welke faciliteiten er zijn. In de hele luxe vakantieverblijven Ardennen is een bar, fitnessruimte, biljart en tafeltennistafel aanwezig. Soms is er ook een professioneel poolbiljart en thuis bioscoop. Dat alles maakt dat je weekendje uit met je vrienden onvergetelijk zal zijn en nog lang herinnert zal blijven.


prive zwembad in de tuin

Groepsaccommodatie studenten huren.

Als studentengroep wil je natuurlijk ook kunnen feesten en een biertje drinken. Een vrijstaande groepsaccommodatie huren met feestzaal, bar en biertap, is dan een garantie voor veel plezier. Vind hier geselecteerde groepsaccommodaties studentengroepen.

Vriendenweekend Duitsland

Als je kiest voor een vriendenweekend Duitsland, kan je kiezen uit vele grote vakantiehuizen Duitsland met bar, biljart, tafeltennistafel en dartspel. Soms kan je via de huiseigenaar van je vriendenweekend woning in Duitsland ook fietsen huren en soms is er een visvijver en /of bootverhuur in de buurt. Duitsland is een veelzijdig vakantieland. Zo kan je voor de wintersport een vakantiehuis met bar in het Sauerland huren of met een grote groep een wandel- of fietsweekend boeken. Er zijn ook grote vakantiehuizen Duitsland te huur met bar, privé zwembad, fietsverhuur, sauna en biljart.

Tip, houd je van voetballen?? Boek dan een voetbalweekend. Wat dacht je van een thuiswedstrijd van Bayern München?


vriendenweekend accommodatie met eigen bar

vriendenweekend accommodaties banner

In Frankrijk een vriendenweekend accommodatie met bar huren

Via deze site kan je ook een vakantiewoning met bar en biertap in Frankrijk huren. Er van uitgaande dat Zuid-Frankrijk voor een weekendje weg te ver weg is, hebben we met name vrienden weekend accommodaties met bar en zwembad geselecteerd in Noord- en Midden Frankrijk. Je kunt ook een vriendenweekend accommodatie voor een grote groep met zwembad aan zee in Frankrijk huren. Soms met bar en buitenkeuken.