Een leuk vakantiehuis vriendengroep huren?

Vriendengroep vakantiehuis huren? Op zoek naar een vakantiehuis vriendengroep in Nederland of België? Er met je vrienden een weekendje tussen uit? Hier kan je een groot vakantiehuis huren welke geschikt is voor vrienden groepen. Ook voor een vakantiehuis vriendengroep Nederland met zwembad of een vrienden groep vakantiehuis Ardennen.

vriendenweekend accommodaties banner

Vriendengroep vakantiehuizen voor kleine en grote groepen

Grote vakantiehuizen en gezellige groepsaccommodaties voor kleine en grote vrienden groepen te huur via deze website. Op vakantiepark of particulier.


Vakantiehuis vriendengroep met zwembad

De ene vrienden groep gaat voor een groepsaccommodatie met bar terwijl andere vrienden- of mannen groepen gaan voor een vrienden groep vakantiehuis met zwembad. Hierbij kan je gaan voor een luxe groepsaccommodatie met binnenzwembad of een goedkopere groepsaccommodatie met buitenzwembad. Voor een actieve vakantie met je vrienden.


prive zwembad in de tuin

Vind een vriendengroep vakantiehuis die bij je past.

Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor vriendengroepen verzameld. Bijvoorbeeld op een vakantiepark van Roompot. Ook voor een voetbalweekend, grote vriendengroep of weekend met vrienden aan zee. Voor een vriendenweekend in Nederland of België. Jongeren en studentengroepen onder 25 jaar vaak toegestaan.


vriendenweekend uitjes gezelligheid

Vakantiehuis vriendengroep Nederland?

Boek hier je vakantiehuis vriendengroep Nederland ook aantrekkelijk voor mannen- en voetbal groepen. Voor groepen van 8 tot wel 50 personen.


Vakantiehuis vrienden groep met bar en biertap?

Op zoek naar een groot vakantiehuis met zwembad en bar en biertap in Nederland? Of een vakantiehuis vriendengroep Nederland met voetbal- en volleybalveld en tafeltennistafel? Een vriendenweekend accommodatie in Nederland of België die super gezellig is? Of je nu een vakantiehuis vriendengroep zoekt in een stad als Maastricht, Breda of Groningen of een vriendengroep accommodatie Veluwe, Achterhoek of Drenthe zoekt. Hier vind je de mooiste vriendengroep vakantiehuizen van heel Nederland.


biertje tappen

Voor iedere vriendengroep een passende accommodatie

Wel vakantiehuis vriendenweekend je ook zoekt. Wij hebben voor iedere vriendengroep een geschikte accommodatie. Van particulier vakantiehuis, tot groepsaccommodatie. Voor groepen van 6 tot wel 50 personen. Ook voor een vakantiehuis vriendengroep aan de Nederlandse of Belgische kust.


gezelschapsspel met vrienden

In België een vriendenweekend vakantiehuis huren?

Boek een vriendengroep vakantiehuis België in de Ardennen of aan de Belgische kust. Ga met je vrienden mountainbiken, raften, rotsklimmen of paragliden. De Ardennen zijn de perfecte locatie voor een actief vriendenweekend. De Belgische kust is een heerlijke plek voor een weekendje aan het strand met uitstapjes naar grote badplaatsen zoals Knokke en Oostende.


Vakantiehuis vriendengroep met eigen bioscoop huren?

Stel je voor, een vriendenweekend Nederland of België vieren en verblijven in een vakantiehuis met bar en biertap en een eigen bioscoop. Dat hoeft geen droom te zijn. Dat kan werkelijkheid worden want een aantal van onze groepshuizen hebben een thuisbioscoop. Nieuwsgierig geworden? Vind hier je vriendenweekend accommodatie met bioscoop.


vriendenweekend met bioscoop

In meeste vakantiehuizen groepen jongeren toegestaan

Meestal worden er geen groepen jongeren toegestaan in vakantiehuizen. Als je een vakantiehuis voor een vriendengroep zoekt en je bent nog geen 25 jaar, heb je dus meestal een probleem. Je kunt dan meestal alleen op een jongeren camping terecht of op een vakantiepark geschikt voor jongeren. Vind hier vakantiehuizen voor jongeren onder 25 jaar.


De angst van huiseigenaren

Huiseigenaren zijn bang dat jongeren groepen schade veroorzaken aan het vakantiehuis, inboedel of tuin. Ook worden jongeren groepen vaak geweigerd in grote vakantiehuizen omdat ze overlast zouden veroorzaken voor de buren of omgeving. Er zijn echter wel grote vakantiehuizen te huur waar groepen jongeren zijn toegestaan. Vaak wordt er dan wel een extra borg gevraagd en extra zekerheden gesteld.

vriendengroep lekker aan het eten

Jongeren wel welkom?

Als je je als jongeren groep “normaal” gedraagt en geen overlast veroorzaakt voor de omgeving, zijn bij ons jongeren groepen in een aantal vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland en België wel welkom. Ook voor een weekendje weg met je vrienden of vriendinnen. En als je een vriendenweekend wilt organiseren en je bent gemiddeld ouder dan 25 jaar, is er helemaal geen probleem.


Als je vrienden langer zijn dan 2 meter

Ga je een weekendje weg met je vrienden en heb je één of meer vrienden of vriendinnen welke langer zijn dan 190 centimeter of zelfs 2 meter?? Huur dan een vakantiehuis voor lange mensen. Dan slapen jouw kameraden ook eens goed tijdens je weekendje weg wat in deze bijzondere vakantiehuizen staan bedden van minimaal 200 centimeter. Dan kunnen je vrienden zich tijdens hun slaap heerlijk uitrekken en hoeven ze niet met opgetrokken knieën te slapen.

Lange Mensen

Heb je een vriend die langer is dan 2 meter tien? In deze grote vakantiehuizen vind je grote bedden met een lengte van 220 centimeter.


Vakantiehuizen voor vriendengroepen van 6 tot 30 personen

Je kunt bij ons, voor bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnenweekend, een vakantiehuis huren voor 6 personen maar ook voor 12, 14 of 16 personen. Er zijn ook grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen te huur die geschikt zijn voor jongeren groepen tot wel 30 personen.


vriendenweekend met hond

Vakantiehuis vriendenweekend met zwembad huren

Er zijn ook vakantiehuizen met zwembad voor jongeren groepen te huur. Soms heeft een vakantiehuis of groepsaccommodatie met privé zwembad ook een privé sauna, jacuzzi in de tuin, bar, tafeltennistafel en andere extra’s. Dat maakt je vriendenweekend nog leuker. Boek hier een vriendenweekend accommodatie met zwembad.


Soms vraagt een huiseigenaar een hogere borg

Soms gaat een huiseigenaar alleen akkoord met de verhuur van een groot vakantiehuis aan een jongeren vriendengroep als er vooraf een hogere borg betaald wordt. Het is normaal dat als je een vakantiehuis, villa, bungalow of groepsaccommodatie huurt, je een borg van zo een 200 á 400 euro betaalt. Als je een groot vakantiehuis voor een weekendje weg met een grote vriendengroep huurt, kan de huiseigenaar voor zijn zekerheid wel een borgsom tot 1.000 euro vragen.


vriendenweekend accommodaties banner

Je krijgt je waarborgsom na verblijf weer terug.

Je krijgt deze borg weer terug na je vriendenweekend. Uiteraard mits je niets beschadigd hebt aan de accommodatie, inboedel of tuinmeubilair. De huiseigenaar is vrij om te bepalen of hij een hogere borgsom wel of niet nodig acht. Een vakantiehuis voor een vriendengroep kan ook onder andere voorwaarden worden verhuurd. Het is per accommodatie verschillend.