Vakantiehuis vriendengroep in Nederland of België boeken

Vriendengroep en weekendje er tussen uit?
Ga je met je vrienden een weekendje uit en op zoek naar een vakantiehuis vriendengroep?
Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen voor vriendengroepen, ook voor een voetbalweekend, vriendinnengroep of actief weekend. Voor een vriendenweekend, vriendinnenweekend, voetbalweekend of actief jongeren weekend in Nederland of België.

Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen voor vriendenweekend.

Neem voor vragen over beschikbare accommodaties voor jongeren contact met ons op.

In meeste vakantiehuizen groepen jongeren toegestaan

Meestal worden er geen groepen jongeren toegestaan in vakantiehuizen. Als je een vakantiehuis voor een vriendengroep zoekt en je bent nog geen 25 jaar, heb je dus meestal een probleem. Je kunt dan meestal alleen op een jongeren camping terecht of op een vakantiepark geschikt voor jongeren.

Huiseigenaren zijn bang dat jongeren groepen schade veroorzaken aan het vakantiehuis, inboedel of tuin. Ook worden jongeren groepen vaak geweigerd in grote vakantiehuizen omdat ze overlast zouden veroorzaken voor de buren of omgeving. Er zijn echter wel grote vakantiehuizen te huur waar groepen jongeren zijn toegestaan. Vaak wordt er dan wel een extra borg gevraagd en extra zekerheden gesteld.

vriendengroep lekker aan het eten

Als je je als jongeren groep “normaal”gedraagt en geen overlast veroorzaakt voor de omgeving, zijn bij ons jongeren groepen in een aantal vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland en België wel welkom. Ook voor een weekendje weg met je vrienden of vriendinnen. En als je een vriendenweekend wilt organiseren en je bent gemiddeld ouder dan 25 jaar, is er helemaal geen probleem.

Als je vrienden langer zijn dan 2 meter

Ga je een weekendje weg met je vrienden en heb je één of meer vrienden of vriendinnen welke langer zijn dan 190 centimeter of zelfs 2 meter?? Huur dan een vakantiehuis voor lange mensen.

Dan slapen jouw kameraden ook eens goed tijdens je weekendje weg wat in deze bijzondere vakantiehuizen staan bedden van minimaal 200 centimeter. Dan kunnen je vrienden zich tijdens hun slaap heerlijk uitrekken en hoeven ze niet met opgetrokken knieën te slapen.

Heb je een vriend die langer is dan 2 meter tien?
In deze grote vakantiehuizen vind je grote bedden met een lengte van 220 centimeter.

Vakantiehuizen voor vriendengroepen van 6 tot 30 personen

Je kunt bij ons, voor bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnenweekend, een vakantiehuis huren voor 6 personen maar ook voor 12, 14 of 16 personen.
Er zijn ook grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen te huur die geschikt zijn voor jongeren groepen tot wel 30 personen.

vriendenweekend met hond

Vakantiehuis vriendenweekend met zwembad huren

Er zijn ook vakantiehuizen met zwembad voor jongeren groepen te huur. Soms heeft een vakantiehuis of groepsaccommodatie met privé zwembad ook een privé sauna, jacuzzi in de tuin, bar, tafeltennistafel en andere extra’s. Dat maakt je vriendenweekend nog leuker.

Soms vraagt een huiseigenaar een hogere borg

Soms gaat een huiseigenaar alleen akkoord met de verhuur van een groot vakantiehuis aan een jongeren vriendengroep als er vooraf een hogere borg betaald wordt.

Het is normaal dat als je een vakantiehuis, villa, bungalow of groepsaccommodatie huurt, je een borg van zo een 200 á 400 euro betaalt. Als je een groot vakantiehuis voor een weekendje weg met een grote vriendengroep huurt, kan de huiseigenaar voor zijn zekerheid wel een borgsom tot 1.000 euro vragen,.

Je krijgt deze borg weer terug na je vriendenweekend. Uiteraard mits je niets beschadigd hebt aan de accommodatie, inboedel of tuinmeubilair. De huiseigenaar is vrij om te bepalen of hij een hogere borgsom wel of niet nodig acht. Een vakantiehuis voor een vriendengroep kan ook onder andere voorwaarden worden verhuurd. Het is per accommodatie verschillend.