Tips voor boeken vriendenweekend aan zee

Als je voor je vrienden een weekendje weg aan zee gaat organiseren, kan je deze vriendenweekend tips wellicht gebruiken. Het vinden van een leuke vriendenweekend accommodatie aan zee is zeker niet eenvoudig, wij helpen je graag deze te vinden. Voor een weekendje aan zee Zeeland, Ameland, Zuid-Holland of Belgische kust. Of voor een korte vakantie aan zee in Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Tip: Kijk eens naar de mogelijkheden op een Roompot Vakantiepark. Je kunt hier een vriendenweekend accommodatie aan de Nederlandse of Belgische Kust huren. Ook voor een accommodatie grote vrienden groepen.

vriendenweekend accommodaties banner


vriendenweekend aan de kust

roompot groepen banner

Vriendenweekend aan zee Nederland

Een weekend met vrienden in Scheveningen, Noordwijk aan Zee of Zandvoort aan zee vertoeven? Aan de Nederlandse stranden vind je de mooiste vriendenweekend accommodaties. Daarnaast vind je er aantrekkelijke last minute bungalowparken. Of je nu een weekendje aan zee met een vrienden groep van 6, 8 of 10 personen wilt boeken of een groepsaccommodatie aan zee in Nederland zoekt voor 14, 16, 18, 20 of 22 personen, je vindt alle type accommodaties aan zee hier. Voor een vriendenweekend aan zee met 2 of 4 vrienden is het ook een overweging een hotel met last minute arrangement te boeken. Veel hotels aan zee in Nederland zijn geschikt voor een weekend met vrienden of vriendinnen. Soms kan je er ook een groep arrangement boeken.


Aan zee een vriendenweekend België boeken

Een vriendenweekend aan zee België boeken? In Belgische kustplaatsen zoals De Haan, Oostende, Blankenberge en Knokke-Heist vind je de leukste hotels, grote vakantiehuizen en andere typen vrienden weekend accommodaties. Voor grote groepen zijn er weinig mogelijkheden te overnachten aan de Belgische Kust. Een vriendenweekend met een grote groep in België kan je wellicht beter in de Ardennen vieren. Hier vind je meer informatie over een vriendenweekend Ardennen. Je kunt ook een grote groepsaccommodatie met zwembad, bar en poolbiljart in de Ardennen huren.


gezellig drankje bij het kampvuur

Vriendenweekend accommodatie aan Zee Frankrijk

Een vriendenweekend in Frankrijk aan zee vieren? De stranden in Noord-Frankrijk zijn breed en de vakantiehuizen zijn er goedkoop. Je kunt ook een groot vakantiehuis Bretagne of Normandië met bar en poolbiljart huren. Frankrijk is ideaal voor een autovakantie. Maar in verband met het coronavirus zijn er ook aan een autovakantie Frankrijk bepaalde voorwaarden verbonden. Dit kan gaan over het samen reizen, verplichte mondkapjes op en bepaalde regels die de Franse of Nederlandse overheid je oplegt. Reis vanuit België of Nederland in ieder geval nooit af naar een gebied met een negatief reisadvies. Houd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken in de gaten en volg die goed op.


Zeevissen met je vrienden?

Een tip nodig voor een leuke vriendenweekend activiteit aan zee? Ga eens zeevissen, huur een boot en hengels en doe eens gek. Met je vrienden op zee vissen is een avontuur op zich, zeker als je dat nog nooit gedaan hebt. Je kunt ook een schip met schipper huren. Wel zo veilig als je geen ervaring met vissen op de zee of IJsselmeer hebt. Een ander idee is met je vrienden een vaarvakantie boeken. Kijk maar eens naar de watersport mogelijkheden Friese Meren. Diepzee duiken en les daarin nemen is ook een leuk vriendenweekend idee.


vissen met vrienden

Groot vakantiehuis aan zee met zwembad huren

Een vakantiehuis aan zee met terras of tuin huren, is ideaal. Als zo een vakantiehuis dan ook nog eens aan de boulevard ligt, is het helemaal genieten. Op deze website vindt je grote vakantiehuizen direct aan zee maar ook accommodaties die op zo een 1000 meter van de kust afliggen. Voor een goedkoop weekendje aan zee is zo een huis niet direct aan zee een goede keuze.


Groepsaccommodatie aan zee met tafeltennistafel, biljart en bar huren

Groepsaccommodatie aan zee voor je vriendenweekend huren? Voor grote groepen zijn groepsaccommodaties meer geschikt dan grote vakantiehuizen aan zee. Je kunt hier een groepshuis aan zee huren met biljart, poolbiljart, tafeltennistafel. Sommige groepsverblijven aan zee beschikken over een bar met biertap en muziekinstallatie. In de late avond een zelfgetapt biertje drinken smaakt naar méér.


vriendenweekend uitjes gezelligheid

vriendenweekend accommodaties banner

Uit eten of zelf de maaltijden bereiden?

Geen zin om zelf te koken tijdens je groepsuitje met vrienden? Boek dan een accommodatie aan zee bij één grote badplaats. Langs de kust vind je vaak visrestaurants, Italiaanse restaurants en eetcafé ’s waar ze voor weinig geld een maaltijd opdienen. Ook vind je langs de kust vaak snackbars. Daar kun je goedkoop uit eten. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie aan zee met keuken te huren. Een accommodatie met een professionele keuken heeft zo zijn voordelen.