Tips voor je vriendenweekend Nederland

Vind hier een mooie vriendenweekend accommodatie Nederland. Zoals bij Center Parcs. Gezellige vakantiehuizen vrienden groepen vanaf 5 personen. Een aantal van deze gezellige groepsaccommodaties vrienden groepen Nederland hebben een bar en biertap en soms zelfs een thuisbioscoop. Optimaal genieten in je eigen vriendengroep vakantiehuis Nederland. Ook voor een golfweekend of golfvakantie.

vriendenweekend accommodaties banner


Waar gaan jullie je vriendenweekend Nederland vieren?

Op deze pagina veel vriendenweekend tips en ideeën. En de mooiste groepsaccommodaties voor vrienden groepen natuurlijk!
Zoals in Noord-Brabant of Limburg. Je vriendenweekend in Eindhoven, Breda, Maastricht, Nijmegen of elders in Nederland vieren? Vind hier voor een vriendenweekend Nederland je leukste accommodatie en lees onze tips voor het organiseren van een weekendje weg met je vrienden. Nederland heeft je, ook als vriendengroep veel te bieden. De leukste steden en gezelligste groepsaccommodaties voor je vriendenweekend Nederland vind je hier. Ook voor het huren van een vrienden groep vakantiehuis op een kleinschalig vakantiepark.

roompot groepen banner


Vriendenweekend Nederland als jongeren groep boeken

Indien je met je vrienden een vakantiehuis wilt huren en je bent een jongerengroep zijn de mogelijkheden beperkt. Huiseigenaren en vakantieparken zijn bang dat jongerengroepen overlast veroorzaken. Gelukkig zijn jongeren groepen welkom op een aantal vakantieparken van Roompot.


vriendenweekend bierpong spelen

De voorwaarden bij Roompot

Voorwaarde is wel minimaal dat 1 persoon uit je vriendengroep 21 jaar is. Dan kan je als jongeren groep zelfstandig een vakantiehuis huren. Vanzelfsprekend wordt overlast niet getolereerd. Als je als jongerengroep een vakantiehuis wilt huren op een Roompot vakantiepark is dat dus mogelijk Indien de hoofdboeker minimaal 21 jaar oud is en jullie als groep géén overlast veroorzaken.


Overzicht vriendenweekend accommodaties in héél Nederland.

Of je nu een vriendenweekend Brabant, Limburg, Texel, Zeeland of Friesland wilt boeken. Hier vind je een overzicht van de leukste vriendenweekend accommodaties van heel Nederland. Ook op de Veluwe. Voor vrienden groepen van 6 tot wel 30 personen. Ook voor een weekendje weg aan zee. Lees deze tips voor het organiseren van een vrienden uitje of weekendje weg.


Vriendenweekend Nederland en leuke steden

Diverse steden in Nederland zijn geschikt voor vriendengroepen. Je vindt hier leuke groepsaccommodaties in de stad. Als je met een vriendengroep er op uit gaat en een weekendje ergens blijft overnachten, is de locatie van groot belang. De meeste vriendengroepen vinden het leuk om samen een biertje te kunnen drinken en het is dan ook prettig als er wat leuke café ’s in de directe omgeving van je vriendenweekend accommodatie Nederland te vinden zijn.
Een vakantiehuis vriendengroep in de buurt van een stad voegt echt wat toe.

lol tijdens vriendenweekend

Leukste vriendenweekend stad Nederland?

Wat is nu de leukste stad voor een vriendenweekend? Waar kunnen jullie je als vriendengroep het beste vermaken? Leuke steden om een vriendenweekend Nederland te vieren zijn Maastricht, Eindhoven, Breda, Nijmegen en Utrecht. De laatste stad is natuurlijk een echte studentenstad. Andere grote steden in Nederland die in aanmerking komen voor een uitje met je vrienden zijn Amsterdam, Groningen, Delft en Middelburg. Welke vriendenweekend stad Nederland voor jullie het meest interessant is, hangt natuurlijk ook af van jullie interesses en mogelijke activiteiten. Er zijn grote verschillen tussen uitgaanssteden en culturele steden!


Als je kiest voor een vriendenweekend Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort aan Zee, zit je ook goed. Je moet dan wel een leuke vriendenweekend accommodatie aan zee zien te vinden. En dat is niet altijd makkelijk. Kijk ook eens bij het aanbod van de Landal vakantieparken aan zee. Die verhuren bungalows aan zee.

Vriendenweekend accommodatie Nederland met bar en biertap

Als je er niet in slaagt een accommodatie in de omgeving van een grote stad te huren, kan je de gezelligheid natuurlijk ook in huis halen. Wat dacht je van het huren van een groot vakantiehuis met bar en eigen biertap? Als zo een groepsaccommodatie met bar ook nog een muziekinstallatie heeft en tv met breed beeldscherm, kan het niet voor jullie op. Een ander idee is om een groepshuis met poolbiljart en thuisbioscoop te huren.


Je moet voor een zo een luxe vriendenweekend verblijf wel een aardig huurbedrag neertellen maar dan heb je ook echt wat. Een vakantiehuis met vissteiger huren, is een goed idee als iedereen van vissen houdt. Er zijn in Nederland kleine en grote vriendenweekend groepsaccommodaties te huur. Er is voor iedere vriendengroep wat wils.

vriendenweekend uitjes gezelligheid

Uit eten of zelf je maaltijden bereiden?

De meeste vrienden groepen kiezen ervoor om tijdens het vrienden weekend uit te gaan eten. Pizzeria’s, Griekse en Chinese restaurants zijn daarbij populair. Je kunt tijdens je vriendenweekendje Nederland natuurlijk ook zelf je maaltijden bereiden of kant en klare diepvriesmaaltijden kopen die je alleen maar hoeft te ontdooien en op te warmen. In het laatste geval. Informeer of er in het te huren groepshuis een koelkast met diepvriesgedeelte aanwezig is een magnetron en/of hete luchtoven. Dan kan je ook kiezen voor een diepvriespizza of kant en klare diepvriesmaaltijd.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met verse groenten, kruiden en andere ingrediënten te werken en je eigen maaltijden te bereiden. Dan wel informeren of één van jullie kan koken en zin heeft om tijdens jullie weekendje uit in Nederland voor jullie vriendengroep te koken.

vriendengroep lekker aan het eten

Met de auto naar je vriendenweekend accommodatie rijden

Als jullie je vriendenweekend binnen Nederland vieren, zal je vermoedelijk met de eigen auto naar je vakantiebestemming rijden. Als je kosten wilt besparen, rijd dan met minimaal 2 personen in een auto en kies de auto’s uit met het laagste brandstofverbruik. Als je bijvoorbeeld in Friesland woont en je wilt een vriendenweekend Maastricht, Valkenburg of Eindhoven boeken, dan maakt het nogal wat uit of je auto één op 10 of één op 18 rijdt.

vriendenweekend accommodaties banner

En als je in een elektrische auto op de plaats van bestemming kunt komen, is dat helemaal ideaal. Rijd in ieder geval niet allemaal met je eigen auto maar rijd met elkaar mee. Dan is er nog ruimte genoeg voor het kratje bier, de chips en de pinda’s!