De beste aanbiedingen wintersport vriendengroep

Wintersport met vriendengroep? Als je in december, januari, februari of maart een vrienden uitje wilt organiseren, is een wintersport weekend misschien wel iets voor jou en je vrienden. Boek bijvoorbeeld een wintersport vakantie met vrienden of lang wintersport weekend naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland of Tsjechië. Veel mogelijkheden voor jullie vriendengroep wintersport vakantie.

vriendenweekend accommodaties banner

All Inclusive wintersport vriendengroep.

Nieuw: Je kunt nu ook met je vrienden een all inclusive wintersport vakantie boeken. Dan is alles inclusief, niet alleen je verblijf in chalet of hotel maar ook onbeperkt eten en drinken. Lees de voorwaarden wat inclusief is.

vriendenweekend apres ski

Sunweb, goedkope wintersport mogelijkheden

Sunweb, bekend van de televisie is groot in goedkope wintersportreizen. Als je in het kader van je vriendenweekend een goedkope wintersportvakantie wilt boeken of een weekend wilt skieën, zit je bij Sunweb goed. Ook voor een last minute skivakantie Salzburgerland. Met altijd de beste deals, aantrekkelijke last minutes en wintersport vakantie- en weekenden gericht op jongeren, is er altijd wel een wintersport weekend die jou en je vrienden zullen aanspreken.

sunweb wintersport met skipas banner

Je zit altijd goed bij Sunweb

Je kunt bij Sunweb altijd rekenen op een goede service, de beste skigebieden, een reis met skipas en een gegarandeerd vertrek. Jouw wintersport vriendenweekend in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Kroatië of ander wintersport vakantieland begint nu bij Sunweb. Je kunt hier ook een last minute wintersport Oostenrijk, Frankrijk, Italië of last minute wintersport Duitsland boeken.

Kijk naar het goedkope en aantrekkelijke aanbod wintersportreizen, en boek, eventueel een last minute skiweekend voor jou en je vrienden.

Wintersport banner skichalets

vriendenweekend plezier in de sneeuw

Wintersport weekend aanbiedingen

Als je het een beetje uitkient ben je onder de 200 euro per persoon klaar. Wij hebben in het kader van je wintersport vriendenweekend een aantal touroperators voor je uitgezocht die gegarandeerd de beste wintersport aanbiedingen hebben en zeker voor een weekend, midweek of langer verblijf met je vrienden. Een skiweekend is heerlijk om er met je vrienden helemaal uit te zijn. Ook als je een last minute wintersport | ski weekend met je vrienden wilt boeken.
Hier vind je aanbiedingen voor wintersport Oostenrijk.

TUI wintersport banner

Bizz Travel, de nummer één in wintersport aanbiedingen

Bizz Travel biedt al sinds 1985 skivakanties en andere wintersportvakanties aan. In de loop der tijd is het aanbod skivakanties en wintersportreizen enorm toegenomen en staan ze bekend als dé specialist als het om betaalbare wintersport- en skivakanties gaat. Ook voor last minute wintersportvakanties en skivakanties. Als je er in het kader van een vriendenweekend tussenuit wilt en graag een skiweekend boekt, zit je bij Bizz Travel helemaal goed. Je kunt bij Bizz Travel een skiweekend met je vrienden boeken in Frankrijk of Oostenrijk. Zo een skiweeweekend duurt meestal 3 of 4 dagen. En de wintersportvakanties en skiweekenden van Bizz Travel zijn altijd inclusief skipas.

wintersport met vriendengroep

Je kunt bij deze reisspecialist in korte skivakanties onder andere een skiweekend boeken in Oostenrijk, Zell am See, Kaprun, Hochzillertal, Kitzbühel of Kirhberg en in Frankrijk in Valloire en Le Grand Domaine. Ook voor een last minute wintersport Italië is Bizz Travel de juiste partij.

De hotels waarin je verblijft, liggen altijd op korte afstand van de skipiste. Bij ieder skiweekend staat vermeld in welk type hotel je verbijft en wat de afstand tot de skipiste is. De meeste hotelkamers hebben beschikking over gratis wifi. Kijk nu welk skiweekend jij bij Bizz Travel voor je wintersport vriendenweekend in Oostenrijk of Frankrijk gaat boeken. En niet onbelangrijk, je kunt hier ook een last minute skiweekend boeken.

Husk wintersport, ook voor jongeren

Goedkoop wintersport vriendenweekend? Ook Husk Wintersport staat bekend om de goedkope wintersport vakanties en skiweekenden, ook voor groepen en jongeren. Boek bijvoorbeeld via Husk een goedkope wintersport Oostenrijk. Voor studenten is er zelf een speciaal wintersport studententarief. Als je als vriendengroep een goedkope wintersportvakantie wilt boeken of er als vriendengroep goedkoop een weekendje tussenuit wilt, is Husk een partij die altijd goede en goedkope aanbiedingen heeft. Voor een skiweekend | vriendenweekend kan je bij Husk onder de naam “shortski’ een 3 of 4 daagse skireis boeken, populaire bestemmingen zijn daarbij Val Thorens, Superdévoluy, La Joue du Loup en Chátel.

sunweb wintersport met skipas banner

Je reist met deze korte skivakanties met de bus en slaapt in gezellige hotels. Ideaal voor een wintersport vriendenweekend! En de goedkoopste wintersport vakantie voor een vriendengroep, ook voor jongeren die op wintersportvakantie willen. Ook als je een last minute skivakantie zoekt voor je vriendenweekend is de kans aanwezig dat je deze bij Husk wintersport vindt.

wintersport met vriendinnen

Tui, grootste aanbod wintersport aanbiedingen

Als je in het kader van een vriendenweekend een skiweekend wilt boeken, heb je bij Tui gegarandeerd de grootste keuze. Deze grote wintersport reisorganisator heeft in vele landen wintersport mogelijkheden. Je kunt via Tui je wintersport vriendenweekend boeken in Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Tsjechië. In Frankrijk heeft Tui zelfs meer dan 100 wintersport aanbiedingen, in Oostenrijk maar liefst 270.

TUI wintersport banner

wintersport met vrienden

Wintersport weekend bij een grote reisorganisatie boeken?

Bij Tui zijn alle skivakanties inclusief skipas en je kunt overnachten in een hotel welke dicht bij de skipiste ligt. Bij Tui is er altijd een groot aanbod last minute wintersport aanbiedingen, als je een last minute vriendenweekend in Oostenrijk, Frankrijk of één van de andere wintersport landen wilt boeken zit je bij Tui goed. Je kunt bij Tui een 3-daagse wintersportvakantie boeken maar ook voor een ski vakantie van 4, 5 of 6 dagen gaan.

En, als je het gezelliger vindt, je hoeft bij Tui niet per definitie in een hotel te slapen, je kunt ook kiezen voor overnachting in een gezellig vakantiepark met bar en restaurant of een appartement, ook in het centrum van een stad zodat je ’s avonds nog lekker kunt uitgaan.

vriendenweekend accommodaties banner

Veel plezier bij het boeken van jouw vriendenweekend skivakantie. Ook voor een last minute skivakantie met vrienden.