Citytrip New York

Boek een citytrip New York voor je vriendenweekend.

New York is de ideale locatie voor een vriendenweekend.
En je kunt zo een spannende citytrip voor minder dan 300 euro per persoon boeken.
Hoe werkt dat dan?
Als je met je vrienden naar New York wilt, bijvoorbeeld voor 4 dagen, dan kan je via één website, te weten citytrip-new-york.be je vliegtickets naar New York en je hotel regelen. 
Je kunt vertrekken vanaf Schiphol maar ook vanuit bijvoorbeeld Airport Rotterdam/Den Haag of vanuit Brussel. En je citytrip begint al op het vliegveld want daar kan je al een drankje nemen en met je vrienden BTW vrij gaan winkelen.

Zelf je vliegtickets maar New York boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf uitzoeken waar je de goedkoopste vliegtickets New York kunt boeken. Wij hebben voor je op een rij gezet waar je de tarieven van retourtickets naar New York kunt vergelijken en zo kiezen  voor de allergoedkoopste vliegtickets New York.
Door de tarieven van vliegtickets te vergelijken, kan je tot 50 euro per persoon besparen en ook met een klein budget een citytrip New York boeken

Zelf je hotel in New York boeken?

Net zoals je je vliegtickets zelf kan boeken, kan je dat ook doen voor je hotel. Door de tarieven van hotelkamers in New York te vergelijken, kan je nog eens geld besparen. En misschien kan je wel een grote hotelkamer huren in het centrum van Newe York en daar met je vrienden op één kamer slapen. Bespaart weer geld en zo blijft er geld over voor leuke dingen tijdens je vriendenweekend New York.

Kijk nu waar je online een goedkoop hotel New York kunt boeken.