Mannen weekend, omdat je het verdiend hebt

Mannenweekend, het leukste uitje van het jaar. Eindelijk, binnenkort komt jullie mannen weekend weer in zicht. Een weekend weg met je vrienden. De vrouwen en kinderen even thuis laten en genieten van “mannen dingen”. Je kunt via deze sites leuke groepsaccommodaties voor jullie mannenweekend huren. Ook vrienden groep vakantiehuizen met bar, biertap en thuisbioscoop. En natuurlijk mag een biljart niet ontbreken.

vriendenweekend accommodaties banner


Vakantiehuis of groepsaccommodatie voor mannenweekend huren

Boek hier een groot vakantiehuis met bar, biertap en biljart voor je mannen weekend. Of, misschien nog wel leuker, geniet van een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Nederland of groepsaccommodatie België met zwembad, sauna, jacuzzi! Alles mag weer even!

roompot groepen banner


vakantie vrienden in het zwembad

Mooiste groepsaccommodaties mannenweekend.

Groepsaccommodatie met bioscoop en bar en biertap huren? Of een luxe groepsaccommodatie met fitness ruimte, sportveld en recreatiezaal? Er is voor iedere mannen groep wel een geschikte groepsaccommodatie te huur, hieronder enkele favorieten. Kijk met name naar de mogelijkheden in Limburg. En deze vrienden- en mannen groep accommodatie in Overijssel is zeker ook een aanrader


3 favoriete groepsaccommodaties voor je mannenweekend Nederland.


vriendenweekend uitjes gezelligheid

Enkele favorieten voor een mannenweekend België


Wie is de Bob tijdens jullie mannenweekend?

Natuurlijk mag er tijdens jullie mannen weekend een pilsje gedronken worden. Maar wie is de Bob? Wist je dat je via deze site een groepsaccommodatie met bar en biertap huren kunt? Ook in de omgeving van Maastricht, Eindhoven of Antwerpen. Lees deze tips.


Waar jullie mannenweekend vieren?

De ene vrienden groep kiest voor het vieren van het ultieme mannenweekend Noord-Brabant, Limburg of Antwerpen, de andere groep kiest voor een mannenweekend Ardennen. Waar jullie je mannen weekend ook willen vieren, de gezelligste groepsaccommodaties voor mannen groepen vind je hier. Voor vrienden groepen van 4 tot wel 30 personen.


Maak je mannen weekend extra bijzonder

Jullie mannenweekend staat of valt met je juiste locatie en groepsaccommodatie. Want genieten doe je samen en met de juiste faciliteiten. Of je nu gaat voor een actief vrienden- of mannenweekend Ardennen, een bourgondisch mannen weekend Maastricht of een weekend in Winterberg waarbij skiën centraal staat. De meest aantrekkelijke accommodaties voor vrienden groepen, vind je hier.


vriendenweekend apres ski

Groot vakantiehuis met thuisbioscoop huren?

Spannende film kijken tijdens je mannen weekend? Dat kan in een vakantiehuis met bioscoop! Of liever een huis boeken op een vakantiepark met golfmogelijkheid? Door de juiste accommodatie te boeken wordt je mannen uitje nog leuker!


Mannenweekend Limburg

Limburg en dan met name Zuid-Limburg is favoriet voor veel mannen groepen. Wist je dat je ook een groepsaccommodatie Limburg dicht bij het centrum van een uitgaansstad kunt vieren. Voor een mannenweekend omgeving Valkenburg of Maastricht bijvoorbeeld.


Mannenweekend Noord-Brabant.

Huur een groepsaccommodatie Noord-Brabant voor het gezelligste mannen weekend ooit. Natuurlijk met bar, biertap en biljart en misschien wel een thuisbioscoop. In Noord-Brabant hebben we veel gezellige groepsaccommodaties voor vrienden groepen te huur.


vriendenweekend accommodatie met biljart

Je mannenweekend in Antwerpen of regio huren

Mannenweekend in België vieren? Kies dan voor het huren van een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Antwerpen. Van een mannenweekend Antwerpen krijg je zeker geen spijt want in deze wereldstad is altijd van alles te doen. En in de binnenstad van Antwerpen kan je ook op doordeweekse dagen tot in de laatste uurtjes “doorzakken”.


Groepsaccommodatie aan viswater huren

Vissen tijdens je mannenweekend? Er zijn diverse groepsaccommodaties te huur aan een viswater. Als je tijdens je mannenweekend wilt vissen. Diverse van deze accommodaties voor mannen- en vrienden groepen hebben de beschikking over een eigen vissteiger of visvlonder.
Vind hier een groepsaccommodatie aan een viswater.


accommodatie met vissteiger

Wat wordt de bestemming voor jullie mannenweekend?

Maar waar ga je met je vrienden naar toe en wat zijn de leukste accommodaties om in te overnachten en gezamenlijk leuke dingen te doen. Wordt het een vakantiehuis met bar en pooltafel in Duitsland of België of toch liever een vakantiehuis met thuisbioscoop, bar en biljart in Nederland?? Zoveel mensen, zoveel wensen. Hier kan je een vakantiehuis met bar en biertap huren voor jullie mannen weekend!


Verblijf tijdens je mannen weekend in vakantiehuis met biljart

Er zijn bij groepen.nl grote vakantiehuizen met biljart of poolbiljart te huur. In combinatie met een bar en tafeltennistafel een ontzettend goede keuze.


mannen weekend met biljart

Met je vrienden een weekendje Maastricht of Eindhoven boeken?

Of je nu een mannenweekend Maastricht, Eindhoven, Amsterdam of Groningen wilt boeken. In iedere regio in Nederland vind je accommodaties met biljart, tafeltennistafel en bar,. Als je een formule 1 wedstrijd in Nederland wilt bezoeken op circuit Zandvoort, huur je een appartement, vakantiehuis of groepsaccommodatie in Zandvoort aan Zee of elders in Noord-Holland.


Mannen weekend Ardennen?

Sportieve mannen groepen boeken hun weekendje weg in de Ardennen. Daar valt altijd wat te beleven. Natuurlijk kan je er mountainbiken, rotsklimmen of abseilen. Maar er is zoveel meer in de Ardennen te doen. Kanoën bijvoorbeeld. Huur een groot vakantiehuis Ardennen met zwembad en mogelijkheid kampvuur. Geniet van de leukste activiteiten en het ophalen van verhalen van toen. Lachen tijdens dit weekendje Ardennen is zeker niet verboden! We zijn benieuwd of jullie vrienden groep de Belgische Ardennen ook als super leuk ervaart.


Groot vakantiehuis aan zee huren voor mannen weekend

Tip voor een mannen weekend in de zomer. Boek een groot vakantiehuis aan zee en geniet van zwemmen, zonnen en de zee. Natuurlijk huur je een vakantiehuis aan zee met privé zwembad en heeft je vrienden weekend verblijf een terras of grote tuin. s’avonds een biertje drinken en verhalen ophalen van toen. Als je denkt hoe het tien of twintig jaar terug was is er veel veranderd. Gelukkig zijn vriendschappen blijvend en geniet je van je mannen weekend aan zee.


met vrienden naar formule 1

Formule 1 wedstrijd bezoeken, echt iets voor mannen

Wil je de prestaties van Max Verstappen met eigen ogen zien?
Bezoek dan eens met je vrienden een Formule 1 wedstrijd,. Snelle auto’, ronkende motoren en een sfeer die je nooit meer zal vergeten. Een Formule 1 wedstrijd bezoeken is het ultieme uitje voor een mannen weekend.

sportreizen banner


Voetbal weekend? Ook een goed idee!

Een voetbalweekend plannen is zeker ook een goed idee. Als je vrienden ook van voetbal houden, is het een goed plan om een voetbalwedstrijd in Engeland, Frankrijk, Duitsland of Italië te bezoeken. Daar vind je grootmachten zoals Juventus, Inter Milaan, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Tottenham Hotspur of Bayern München.

voetbalreizen banner

Je kunt een top voetbalwedstrijd inclusief vervoer en hotel boeken. Beleef het ultieme voetbalweekend en boek samen met je vrienden de wedstrijd van je leven.


mannenweekend naar een voetbalwedstrijd

Stedentrip boeken als invulling van je weekend met mannen?

Een stedentrip boeken, is ook een uitdaging. Zeker als je met je vrienden een stad als Londen, Parijs, Barcelona of New York wilt bezoeken. Via stedentrips.nl boek je snel en goedkoop jouw citytrip tickets voor jou en je vrienden.

Een stedentrip naar Milaan bijvoorbeeld.

vriendenweekend accommodaties banner


Je kunt ook voor een last minute mannen weekend een stedentrip binnen Europa boeken.