Bronzigt – Nederland – Zeeland – 14 personen

949,00

Vriendengroep vakantiehuis Zeeland 14 personen.
Dit 12 tot 14 persoons vakantiehuis vriendengroep Zeeland heeft 7 slaapkamers, een fitness ruimte, biljart, tafeltennistafel en privé buitenzwembad. Groepsaccommodatie 14 personen voor vriendengroepen. In Zeeuws-Vlaanderen. Stappen in Antwerpen of Gent, 30 auto minuten. Vlissingen ook nabij.Faciliteiten overzicht: biljart, fitnessruimte, privé zwembad buiten, tafeltennistafel, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vriendengroep vakantiehuis Zeeland 14 personen.
Dit 14 persoons vakantiehuis vriendengroep Zeeland heeft 7 slaapkamers, een fitness ruimte, biljart, tafeltennistafel en privé buitenzwembad. Groepsaccommodatie 14 personen voor vriendengroepen. In Zeeuws-Vlaanderen. Stappen in Antwerpen of Gent, 30 auto minuten. Vlissingen ook nabij.Faciliteiten overzicht: biljart, fitnessruimte, privé zwembad buiten, tafeltennistafel, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.

Dit vakantiehuis heeft 7 slaapkamers en is geschikt voor 14 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen in een rustige en landelijke omgeving, aan de rand van Terneuzen.

Bronzigt - Nederland - Zeeland - 14 personen zwembad

Het huis is zeer centraal gelegen voor diverse stedentrips zoals Antwerpen en Gent, op 30 autominuten van de Zeeuwse kust. In de omgeving zijn er mooie fiets- en wandelroutes. Met diverse toprestaurants heeft Zeeuws Vlaanderen ook veel te bieden op culinair gebied. In Terneuzen vindt u een Subtropisch zwembad en voor de wintersportliefhebbers een skihal.

Bronzigt - Nederland - Zeeland - 14 personen tuin

Bij het huis is veel speelruimte voor de kinderen. Van mei tot oktober (afhankelijk van het weer) kunt u genieten in het zwembad. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Dit vakantiehuis is een van de Chalet.nu Award winnaars in 2017.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Aanbieder

Periode

, , , , , , , , , ,

Soort gezelschap

,