Vakantiehuis voor jongeren

Op zoek naar een vakantiehuis voor jongeren

Vind hier een vakantiehuis voor jongeren. Ook mogelijkheden voor voetbal- en studenten groepen! Je kunt een meestal ook vakantiehuis of groepsaccommodatie voor jongeren huren als vrienden groep.

vriendenweekend accommodaties banner


In een aantal vakantiehuizen zijn jongeren welkom

Met een jongeren groep op vakantie en op zoek naar een vakantiehuis in Nederland of België waar jongeren groepen welkom zijn? Op deze website vind je een geselecteerde groep jongeren vakantiehuizen. In de meeste van deze vakantiehuizen ben je als groep jongeren van harte welkom. Er worden wel voorwaarden gesteld wat feest groepen betreft. Dat is ook van toepassing op een groepsaccommodatie waar jongeren toegelaten worden.

roompot groepen banner


vriendenweekend uitjes gezelligheid

Vakantiehuizen voor jongeren in Nederland en België

In deze vakantiehuizen Nederland, België zijn jongeren welkom. Wel beslist de huiseigenaar welke jongeren groep die toe laat en moet er in meestal sprake zijn van een vrienden groep waarbij er tenminste 2 personen 21 jaar of ouder zijn. Het is helaas niet altijd eenvoudig een vakantiehuis voor jongeren te boeken.


Vakantiehuis jongeren in Nederland boeken

We hebben in Nederland jongeren vakantiehuizen voor studentengroepen, voetbalgroepen specifieke vakantiehuizen voor jongeren groepen tot 25 jaar. Maar ook als jongvolwassenen groep kan je zelfstandig een groot vakantiehuis Nederland huren.


Meer dan 60 vakantiehuizen voor jongeren groepen te huur.

Of je nu een vakantiehuis jongeren in Brabant, Limburg, Gelderland of Overijssel zoekt of een vakantiehuis aan zee in Zeeland, Ameland of Texel. De mooiste groepshuizen voor jongeren vind je hier. Wel dien je als jongeren vrienden en vriendinnen groep een minimale leeftijd te hebben en er garant voor te staan dat je niet voor overlast zorgt.

vriendenweekend varen

Wat is de minimale leeftijd als je als jongeren groep een vakantiehuis wilt huren?

Die minimale leeftijd om als jongeren groep zelfstandig een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of kampeerboerderij te kunnen boeken ligt ongeveer tussen de 21 en 25 jaar. Er zijn echter uitzonderingen. Tip: Weekendje weg met je vrienden in Gelderland? Huur een vakantieboerderij Gelderland.


In België een vakantiehuis jongeren huren

We hebben ook een uniek aanbod vakantiehuizen in België voor jongeren groepen, sportgroepen en studentengroepen te huur. Bij ieder vakantiehuis of vakantieboerderij België staat vermeld welke groepen jongeren wel en niet toegelaten worden. Heb je een vraag over een bepaalde jongeren groepsaccommodatie?? Neem dan contact met ons op. Er zijn ook vakantiehuizen voor schoolkampen en voetbalkampen in België te huur.


vriendenweekend bierpong spelen

Onze tip: Selecteer meerdere vakantiehuizen voor jongeren.

Omdat er altijd een kans zit dat een huiseigenaar van een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie jullie aanvraag afwijst, is het verstandig tenminste 3 vakantiehuizen vrienden groepen te selecteren. Als de aanvraag voor vakantiehuis 1 dan onverhoopt afgewezen wordt, kan je een aanvraag doen voor de huur van vakantiehuis 2 en 3. Zo maak je meer kans een vakantiewoning te mogen huren.


Geen overlast veroorzaken als jongeren groep

Geef bij de reservering aan dat jullie je niet zullen misdragen, geen overlast zullen veroorzaken en geen schade aan de accommodatie zullen berokkenen en maak dat waar. Dat helpt je ook in de toekomst een grote vakantiewoning te kunnen huren.


Soms vraagt de huiseigenaar een hogere waarborgsom.

Huiseigenaren zijn altijd bevreesd voor overlast en schade aan de accommodatie en inboedel. Soms kan je als jongeren groep alleen een groepsaccommodatie huren als je een extra waarborgsom betaalt. Als er achteraf geen reden blijkt te zijn om die borg in te houden, krijg je die waarborgsom weer terug. Het is een extra zekerheid voor huiseigenaren en managers vakantieparken jongeren.


Vakantiehuis huren als je als jongeren groep tussen de 16 en 20 jaar bent.

Jongeren groepen met een leeftijd tussen de 16 en 20 jaar kunnen meestal niet zonder ouders, verzorgers of volwassen begeleiders zelfstandig een vakantieverblijf boeken. Uitzonderingen zijn soms huizen op vakantieparken en accommodaties op jongeren campings. De eigenaar van een vakantiehuis of groepsaccommodatie beslist meestal per individuele aanvraag. Met name in de Ardennen vind je vakantiehuizen, kampeerboerderijen en campings waar jongeren groepen onder bepaalde voorwaarden worden toegestaan. Wil je een vakantiehuis huren als je jonger bent dan 20 jaar? Neem contact met ons op.

vriendengroep lekker aan het eten

Als jongvolwassen een vakantiehuis willen huren

Jongvolwassenen zijn oudere jongeren tussen de 25 en 35 jaar. In de regel kunnen jongvolwassenen tussen de 25 en 35 jaar zonder problemen zelfstandig een groepsverblijf of groot vakantiehuis huren. Als het om vriendengroepen gaat en met name groepen die luidruchtig feestjes vieren, zijn de meeste huiseigenaren van grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voorzichtig. Deze huiseigenaren zijn bang voor geluidsoverlast en vernieling van de vakantiewoning en het meubilair.


Een feest houden in het gehuurde vakantiehuis?

Vriendengroepen die willen feesten worden door veel huiseigenaren geweerd. Ook als zo een vriendengroep gemiddeld ouder is dan 25 jaar. Gelukkig zijn er ook vakantiehuizen in Nederland en België te huur voor vrienden groepen die willen feesten.
Als je een feest organiseert tijdens je uitje met je vrienden, zorg dan niet voor te veel overlast en houd rekening met de buren. Te veel alcoholgebruik lijdt meestal tot overlast.


Jongeren vakantie waar feesten wel mogelijk is.

Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden een jongeren vakantie met feest mogelijkheid te boeken. Feesten tijdens een jongeren vakantie in Spanje, Portugal of Bulgarije bijvoorbeeld. Ook leuk als beloning in kader examen feest.

feestje zonsondergang steiger bij vakantiehuis

Groepshuis voor jongeren met tafeltennistafel en poolbiljart huren

Als je er met vrienden een weekendje tussen uit wilt, is het leuk om een vakantiewoning met poolbiljart en tafeltennistafel te huren. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland, Ardennen en Belgische kust met bar en biertap te huur. Bij ieder groepsverblijf voor jongeren of jongvolwassenen staat vermeld welke groepen er geaccepteerd worden en welke niet. Vrienden groepen die er eerder een rotzooi van gemaakt hebben worden meestal geweigerd. Heb je eerder als vrienden groep een vakantiehuis geboekt en geen problemen of overlast veroorzaakt, heb je een streepje voor. Dit moet je dan wel kunnen aantonen.


Op een aantal vakantieparken zijn jongeren welkom

Op een aantal vakantieparken in Nederland en België staan bungalows en groepsaccommodaties waar jongeren en vrienden groepen welkom zijn. Ook hier geldt, houd je aan de regels van het park en veroorzaak geen overlast. Dan zal je met je vrienden later weer op zo een park terug mogen komen. PS, het heeft geen zin om een accommodatie op een park te willen huren als er geen personen van 18 jaar en ouder tussen zitten. Op jongeren campings zijn er meer mogelijkheden.

vriendenweekend accommodatie met biljart

Hulp nodig bij het boeken van een jongeren groepsaccommodatie?

Wil jij met een groep vrienden en of vriendinnen een groepsaccommodatie boeken en word je telkens geweigerd? Neem met ons contact op. Dan kijken we wat we voor jullie kunnen doen. Maak gebruik van dit contactformulier en vertel wie jullie zijn,hoe de vrienden groep is samengesteld en naar welk type vakantiehuis, groepshuis, camping of vakantieboerderij je op zoek bent. Geef ook aan voor welke periode jullie wat willen boeken en waarom.

vriendenweekend accommodaties banner