Beach Resort Nieuwvliet-Bad FV16 Luxe – Nederland – Zeeland – 16 personen

700,00

Villa vrienden groep Zeeland 16 personen.
Deze vakantievilla met sauna bevindt zich op Roompot vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad en staat bekend als FV16 Luxe. Zeker geschikt als groepsaccommodatie vriendenweekend. Nabij de zee.
Faciliteiten: 7 slaapkamers en 4 badkamers. Binnenzwembad (op het park), infraroodsauna, ligbad, magnetron, oven, terras, wasmachine, wifi,

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Villa vrienden groep Zeeland 16 personen.
Deze vakantievilla bevindt zich op Roompot vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad en staat bekend als FV16 Luxe. Zeker geschikt als groepsaccommodatie vriendenweekend. Nabij de zee.
Faciliteiten: 7 slaapkamers en 4 badkamers. Binnenzwembad (op het park), infraroodsauna, ligbad, magnetron, oven, terras, wasmachine, wifi,

Beach Resort Nieuwvliet-Bad FV16 Luxe woonkamer

Deze nieuwe vrijstaande villa is geschikt voor 16 personen. Via de hal bereikt u de woonkamer met smart-tv. Aangrenzend bevindt zich de eethoek en de open keuken is onder andere voorzien van een Nespresso apparaat en een vaatwasser. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met televisie, 1 badkamer met douche en 1 apart toilet. Op de etage bevinden zich nog 5 slaapkamers. Ook vindt u hier 3 badkamers, 1 met ligbad en 2 met een douche. Ook zijn er boven nog 2 aparte toiletten.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad FV16 Luxe sauna

Verder is de villa uitgerust met zowel een wasmachine als een wasdroger. Daarnaast is er een tuin met terras en tuinmeubilair en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Aanbieder

Soort gezelschap

, ,