Sportief weekend met je vrienden

Vriendenweekenden, staan in tegenstelling tot vriendinnenweekenden, meestal niet in het teken van beauty en wellness maar meer in het kader van sportief met elkaar bezig zijn. Voorbeelden zijn mountainbiken met je vrienden, een goedkope citytrip boeken, lekker zeilen of naar de sportschool gaan.

Voor die vrienden die het fijn vinden om met sport en beweging bezig te zijn, deze weekenden hebben ook nog een neveneffect, mannen die veel bewegen blijven in de regel slanker dan mannen die het weekend achter de tv en computer zitten en nauwelijks buiten komen.
Het bezoek aan een sportschool, het meedoen aan een marathon of duurloop, het draagt allemaal bij tot een beter gewicht en gaat obesitas tegen.

Als je ondanks alle sportieve weekenden met je vrienden wat te zwaar ben geworden en snel wilt afvallen, raden we je aan eens te kijken op de website gezond afvallen.  Hier vind je vele tips om snel en gezond af te kunnen vallen en vele effectieve afslankmethodes, ook op natuurlijke basis en met snel resultaat.
Of je nu 3, 5, 8 of 10 kilo's te zwaar bent, snel afvallen kan iedereen met de juiste motivatie.