Vrienden vakantie Kreta

Met de vrienden naar Kreta

Griekenland behoort bij de meest gekozen vakantielanden in Europa en Kreta is het populairste eiland om op vakantie te gaan. Het is een divers eiland en heeft voor iedereen wel wat te bieden. Helemaal wanneer je er met je vrienden op vakantie wilt. Op deze pagina lees je alle argumenten waarom het een perfecte vakantie met je vrienden is.

Waarom op vakantie naar Kreta

Kreta is een zeer divers eiland en het heeft voor iedereen wel wat te bieden. Zowel voor stelletjes, ouderen, gezinnen als voor jongeren. Dat komt doordat het een groot eiland is met veel geschiedenis en al een lange tijd erg toeristisch is. Door het toerisme is er een grote uitgaansscene ontstaan. Deze speelt zich voornamelijk af in Chersonissos Kreta. In Nederland is dit erg bekend geworden vanwege de televisieserie Oh Oh Cherso.

Wie een vakantie lang wil stappen wordt aanbevolen om naar Chersonissos te gaan. Niet alleen in Chersonissos, maar ook in andere plaatsen kun je stappen. De bekendste plek is Malia. Dit is de bestemming waar ook alle Britten op vakantie gaan en die weten wel hoe ze een feestje moeten vieren. Gelukkig is deze bestemming naast Chersonissos te vinden en kun je beide bestemmingen dus goed met elkaar afwisselen.

Verder is er nog veel meer te beleven op het eiland. Ben jij avontuurlijk ingesteld? Dan zijn er allerlei safari’s te boeken en andere spannende activiteiten. Deze variëren van safari’s om het eiland te ontdekken tot watersporten en excursies door de natuur. Enkele leuke excursies zijn het bezoeken van de Samaria kloof of het Spinalonga eiland. Tot slot is het een eiland met veel geschiedenis. Hiervan zie je meer in het archeologisch museum of je kunt een bezoek brengen aan de historische stad Knossos. Kortom, op Kreta hoef jij je niet snel te vervelen.