Last minute wintersport weekend met je vrienden

Tips om een goedkoop wintersport weekend met je vrienden te boeken.

Last minute wintersport weekend?Als je met je vrienden regelmatig uitstapjes maakt, hoort een wintersport weekend in Oostenrijk daar mogelijk ook bij. Oostenrijk kent ongekende wintersport  mogelijkheden en zeker als je apres ski op prijs stelt, moet je daar je wintersport weekend vieren,. En er is veel meer dan Saalbach-Hinterglemm, Oostenrijk telt vele duizenden kilometers aan goede skipistes en de mogelijkheden voor gevorderde skiërs zijn enorm.  Je kunt met de auto naar Oostenrijk afreizen maar voor een kort wintersport weekend is het vliegtuig wellicht een betere optie. Binnen een paar uur vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Maastricht naar Salzburg of Insbruck.   En als je een last minute wintersport Oostenrijk boekt valt de prijs van de vliegticket, hotel aan de piste en skipas beste wel mee. Je kunt ook een groepsticket voor 4, 5 of personen boeken.

Last minute all inclusive wintersport weekend boeken.

Als je een last minute Oostenrijk wilt boeken inclusief hotels, drankjes, hapjes, vliegtickets en skipas, is het boeken van een last minute Oostenrijk op all inclusive basis de goedkoopste en meest luxe oplossing. Zoveel eten en drinken als je wilt, genieten van apres ski en, ook lekker, alles is tot in de puntjes voor je geregeld.  Zo heeft de reisleiding een transfer van het vliegveld naar het hotel geregeld en slaap je in een luxe hotel met bar aan de piste.  Je hoeft zelf je vliegtickets Oostenrijk, je hotel en transfers niet te regelen en zelfs je skipas is voor je geregeld. Een all inclusive vakantie is ontzettend luxe en compleet.

Ieder een eigen kamer of liever een groepskamer?

Of je een eigen hotelkamer moet boeken of gezellig een wintersport chalet of groepskamer moet huren, hangt natuurlijk helemaal af van wat jullie zelf willen. Een ski hotel kan je op basis van all inclusive boeken, een groot wintersport chalet voor een vriendengroep meestal niet. Het is ook een kwestie van geld en privacy. Nog meer tips nodig? Lees deze voor organiseren vriendenweekend