Beste activiteiten vriendenweekend

De beste activiteiten voor een vriendenweekend

Activiteiten vriendenweekend. Tips en meer.Met je vrienden maak je de mooiste herinneringen. Deze herinneringen zullen je nog beter bijblijven als je iets gaat doen wat uniek is. Zo heb jij de mooiste tijd met je vrienden waar je het nog lang over gaat hebben.

Kamperen in de wildernis

In heel Europa heb je prachtige plekken waar je met je beste vrienden de wildernis kan trotseren. Maar ook in ons eigen land heb je een paar prachtige plekjes. Neem je tentjes mee, maak een kampvuur en zorg dat je koud bier hebt en heb de mooiste gesprekken onder een prachtige sterrenhemel.

Een roadtrip maken

Dit kan je goed combineren met het kamperen. Samen met je vrienden er op uit trekken en genieten van de ultieme vrijheid op de weg die voor je ligt. Een goede aanrader is Normandië, dat slechts 5 uur rijden is vanaf Utrecht. Je hebt hier een prachtig landschap en veel leuke dorpjes en steden die je onveilig kan maken. Dit zijn echter niet de enige mogelijkheden, wij hebben de beste roadtrips door Europa op een rijtje gezet.

Op een gekke vakantie gaan

En met een gekke vakantie bedoel ik niet een weekje naar Mallorca, wat niet verkeerd is, maar wel veel beter kan. Ga bijvoorbeeld naar Thailand om tijdens gekke strandfeesten touwtje te springen over vuur, uit buckets dronken worden en dansen tot de laatste uurtjes. Je kan er ook voor kiezen om een luxere vakantie te nemen naar Ibiza. Huur een auto op Ibiza en ontdek met je vrienden heel het eiland. Een andere leuke vakantie is om een vlot te bouwen in zweden en daarover de rivieren te trotsteren. Je moet dan je eigen eten vangen en overleven in de Scandinavische wildernis, dat is pas survivallen!

Race je vrienden er uit

Tijdens het racen onderscheiden de jongens zich van de mannen. Dit is vet tijdens het karten en zeer onverstandig om op straat te doen, dus ga je naar een circuit om het daar uit te vechten! Je kan in Nederland op verschillende circuits racen met of tegen je vrienden. Zo kan je er eindelijk eens achter komen wie zich de ware Max Verstappen van de groep mag noemen. Dit is een super spannende vriendenweekend activiteit. Grandprix in Nederland, Zandvoort? Jij en je vrienden moeten erbij zijn!