Vakantie met vriendengroep

Alles over een vakantie met vriendengroep

Een vakantie met een vriendengroep. Misschien wel de leukste en meest uitdagende vakantie van de afgelopen jaren. Hier kan je een vakantiehuis vriendengroep huren naar ook gebruik maken van de eerdere tips die wij gaven over het ultieme vriendenweekend. Lees onder aan deze blog ook de tekst coronavirus. Vind hier een vakantiehuis vriendengroep Nederland of België.

Vakantie met vrienden als jongeren groep bij Roompot.

Jongeren Welkom op Roompot vakantieparken.

Indien de hoofdboeker minimaal 21 jaar is, kan je ook als jongerengroep een vakantiehuis op een Roompot vakantiepark boeken. Uiteraard dien je als jongeren groep geen overlast te veroorzaken. Een aantal Roompot vakantieparken in Nederland hebben de beschikking over een zwembad en diverse faciliteiten op het gebied van sport en spel. Ideaal als je lekker actief wilt zijn tijdens je jongeren vakantie.

vriendenweekend bierpong spelen

Vrienden groep jonger dan 21 jaar?

Indien jullie jongerengroep bestaat uit vrienden en vriendinnen jonger dan 21 jaar dan is het niet mogelijk om zelfstandig een groot vakantiehuis te boeken op een Roompot vakantiepark.

Vakantiehuis grote groep met zwembad boeken.

Boek je vakantiehuis grote groep met zwembad tenminste 6 maanden voor de vertrekdatum. Dat is meestal nog op tijd. Als je vriendengroep echter groter is dan 20 personen, wordt aangeraden dat nog langer van te voren te doen. Dat is ook het geval indien je als grote groep een particulier vakantiehuis huren wilt.

Vakantie met vriendengroep Nederland

Als je met je vrienden een vakantie in Nederland wilt boeken, heb je keuzes te over. Wordt het een gezellig vriendenweekend in Eindhoven of Maastricht of kies je voor een watersportvakantie Friesland? Ga je voor een vakantie met vriendengroep aan de Nederlandse kust of verblijf je liever op de Veluwe of Achterhoek?

Voor iedere vriendengroep de juiste accommodatie

Welk type vakantie jullie ook kiezen, wij hebben in iedere provincie van Nederland een groot aanbod vrienden vakantieverblijven. Ook als je met je vrienden wilt duiken, golven of vissen. Zo kan je een bungalow met vissteiger huren. Maar je kunt ook naar bijvoorbeeld Zandvoort voor formule 1 wedstrijden kijken. Ook in Noord-Holland kan je een vriendengroep vakantiehuis huren.

In België een vakantie met je vrienden vieren

Je kunt je vakantie met vriendengroep België ook invullen op de manier waarop jij en je vrienden dat willen. Natuurlijk is er een mogelijkheid voor een actief vriendenweekend in de hoge of lage Ardennen. En uiteraard heb je de optie voor het huren van een vriendengroep vakantiehuis met biljart en sauna aan de Belgische Kust. Maar België heeft vriendengroepen veel meer te bieden dan de kust en de Ardennen. Kijk maar eens naar de vrienden vakantie mogelijkheden in Luik, Antwerpen, Belgisch-Limburg of Belgisch-Luxemburg.
Hier kan je een groot vakantiehuis Ardennen huren

Vakantiehuizen vriendengroepen Frankrijk

Een vakantie met vriendengroep Frankrijk biedt weer heel andere mogelijkheden dan een lang weekend of midweek in België of Nederland. Natuurlijk kan je met je vrienden een vakantie Vogezen, Bretagne of Normandië boeken. En een wintersport vakantie Frankrijk boeken met je vrienden is ook niet verkeerd. Maar Frankrijk heeft natuurlijk ook unieke steden zoals Parijs, Lion en Nice. Je kunt bij ons ook een vriendengroep vakantiehuis Frankrijk in de nabijheid van zo een grote stad pakken.
Tip: Zijn je vrienden en jij lekker actief? Boek dan een wandelvakantie Frankrijk.

Coronavirus en reisbeperkingen

Uiteraard rekening houdend met de maatregelen rond het coronavirus en misschien wel met een soort van “coronapaspoort”. De toekomst zal uitwijzen of een vriendenweekend, midweek of vriendengroep vakantie Frankrijk er op korte termijn in zit.

bergbeklimmen met vrienden

In Duitsland een vriendengroep vakantieverblijf huren

Met je vrienden Duitsland bezoeken, biedt weer heel andere mogelijkheden dan Frankrijk. Duitsland is de plek voor een wellness- of natuurvakantie. Het is een geliefd land voor wandelsport verenigingen en natuur clubs. Maar je kunt ook een stedentrip Duitsland als vriendengroep boeken of een ski- of langlaufvakantie Sauerland. Het fijne van Duitsland is er dat er ook grote vriendengroep accommodaties zijn en een aantal goed met openbaar vervoer bereikbaar. Je kunt ook een vakantie vriendengroep Duitsland met 18, 20 of 24 personen boeken.

Tips voor een geslaagde vriendengroep vakantie

Tip 1.Coronavirus en vriendengroep uitjes. Als je met je vrienden een vakantie in eigen land gaat plannen, heb je rekening te houden met de regels voor groepsvorming in eigen land. Voor een vakantie met vrienden in het buitenland komen daar de regels van het betreffende land bij. Houd je aan die regels en probeer in eerste instantie vrienden vakanties met grote groepen te vermijden. Dat maakt de kans dat jullie je vrienden vakantie moeten annuleren, een stuk kleiner.

surfvakantie vrienden

Tips 2 en 3

Tip 2: Als je met 2, 4, 6 of 8 vrienden een vakantie in eigen land wilt organiseren, doe dat dan last minute. Je kunt dan inspelen op de actuele mogelijkheden en bijvoorbeeld een vriendenweekend verblijf op een vakantiepark met zwembad en tennisbaan boeken.
Tip 3: Boek een vakantie met vriendengroep buiten Europa pas als je 100 % zekerheid hebt over de reismogelijkheden- en beperkingen rond het coronavirus. Kijk als voorbeeld naar Curacao waar het aantal besmettingen coronavirus enorm opliep met alle gevolgen van dien. Het lijkt vooralsnog verstandig je vriendengroep vakantie in eigen land te boeken en je groep vrienden zo klein mogelijk te houden. Een reisverzekering afsluiten, is altijd een goed idee.