Vakantieboerderij Gelderland huren

Een vakantieboerderij Gelderland huren als vriendenweekend accommodatie.

Waarom een vakantieboerderij Gelderland de perfecte accommodatie kan zijn voor een actief vriendenweekend Gelderland met de Veluwe, de Achterhoek en de Gelderse Streken is het ideale gebied voor een natuur vriendenweekend.

Je kunt bij ons een vakantieboerderij Gelderland huren met zwembad, sauna of jacuzzi terwijl in sommige vakantieboerderijen Veluwe en Achterhoek een biljart, bar met biertap en thuisbioscoop aanwezig is. Ideaal voor een vriendenweekend in de natuur.

Huur een vakantieboerderij Gelderland voor een vriendengroep tot wel 40 personen

Of je nu met 8, 10, 14 of 20 vrienden een weekend weg in Gelderland wilt vieren of een vriendenweekend Veluwe of Achterhoek met 30 of 40 personen, voor iedere groep hebben we wel aantrekkelijke mogelijkheden. Ook voor een grote vakantieboerderij Gelderland midden in de bossen. Sommige van deze vakantieboerderijen hebben een buitenkeuken en vuurplaats. Ideaal om tot diep in de nacht buiten te zijn en plezier te maken. Lekker eten en drinken. Twee randvoorwaarden voor een geslaagd vriendenweekend Gelderland.

vriendenweekend op vakantieboerderij Gelderland

Gelderland, de provincie voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Als jij en je vrienden van de bossen houden en een actief vriendenweekend Nederland willen boeken, is Gelderland ideaal. Je kunt uren door de bossen wandelen, met je vrienden mountainbiken of een speurtocht uitzetten. Als jullie vakantieboerderij een tafeltennistafel en biljart heeft, kunnen jullie je ook bij minder goede weersomstandigheden prima vermaken. In Gelderland is het goed vertoeven voor vriendengroepen.

Met de auto naar je vriendenweekend accommodatie

De snelste en voordeligste manier om met een groep naar je vakantiebestemming af te reizen, is waarschijnlijk met de auto. Met een hele grote groep is het handig om een bus te huren of met de trein te gaan. Met de trein reizen is de meest milieuvriendelijke manier van reizen. In verband met het coronavirus zijn op dit moment helaas alleen noodzakelijke reizen per trein toegestaan terwijl een mondkapje verplicht is. Kijk op de website van de Rijksoverheid naar de eventuele beperkingen tijdens deze corona periode. Wacht met het organiseren van je vriendenweekend tot er groen licht is gegeven voor het op vakantie gaan met groepen.