Vakantiehuis vriendengroep bij golfbaan huren

Deze vrienden groep vakantiehuizen liggen niet ver van een golfbaan af.

Zoals deze accommodaties van Landal bij een golfbaan. Huur met jullie vriendengroep een villa of groepsaccommodatie bij een golfbaan of huisje op vakantiepark bij golfbaan. Je kunt een vriendengroep vakantiehuis op korte afstand van een golfbaan huren. Ook voor vrienden groepen groter dan 4, 6 of 8 personen. Diverse vakantieparken liggen direct aan een golfbaan. Ideaal voor een golf vriendenweekend.

vriendenweekend accommodaties banner


Golfvakantie of golfweekend, ook leuk voor vriendengroepen.

Een leuke activiteit doen tijdens je vriendenweekend of mannenweekend? Ga golfen. Veel van onze groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen liggen op korte afstand van een golfbaan. Soms zelfs op loopafstand van het park of de accommodatie. Daarnaast zijn er meerdere parken die over een eigen golfbaan beschikken. Golfen is één van de leukste activiteiten tijdens een weekendje weg met je beste vrienden.

roompot groepen banner


lopen op de golfbaan

Golfsport voor actieve vriendengroepen

Golfen is een sport voor alle leeftijden en ideaal om te doen tijdens een vriendenweekend of mannenweekend. Ideaal voor vriendengroepen van bijvoorbeeld 6, 8, 10, 12, 14 of 16 personen. Je kunt een groepsaccommodatie of vriendengroep vakantiehuis huren in de directe omgeving van een golfbaan. Ook liggen diverse vakantieparken met groepsbungalows bij een golfbaan of zelfs een golfresort. Er zijn ook vakantieparken met golfbaan. Dan loop je vanuit je vriendengroep vakantiehuis op het park zo naar de golfbaan toe. Ideaal voor een gezellig en sportief vriendenweekend.


In welke landen kan je als vriendengroep golfen?

Golfvakantie in het buitenland? Natuurlijk zijn er in landen als Nederland, België, Frankrijk en Duitsland luxe golfresorts en fijne golfmogelijkheden. Maar de golfsport is een internationale sport en je kunt zelfs een golfvakantie boeken buiten Europa. Zelfs in de golfstaten vind je luxe golfresorts en mogelijkheden een verre en luxe golfreis te boeken.


Golfen tijdens jullie vriendenweekend in Zeeland

Vriendenweekend aan zee in Nederland vieren en golfen? Boek een golf- en vriendenweekend Zeeland. Als je in Domburg of omgeving een vriendengroep villa of vakantiehuis boekt, kunt je golfen bij de Domburchse Golfclub. Met golfbaan in Domburg aan zee. Huur bijvoorbeeld deze 8 persoons villa op Buitenhof Domburg of deze 16 persoons groepsaccommodatie Domburg met golfmogelijkheid. Deze 12 persoons groepsaccommodatie op Hof Domburg is ook een aanrader voor een golfweekend met vrienden in Zeeland.


golfen met elkaar

Landal Hoog Vaals in Limburg.

Op zoek naar een mooi gelegen vakantiepark Nederland met golfbaan? Ga dan met je vrienden golfen in Zuid-Limburg. Landal Hoog Vaals heeft een 9 en 18 holes Par 3 golfbaan waar jullie als vrienden groep tijdens jullie verblijf gebruik van kunnen maken. Deze golfbaan is geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Dit vakantiepark met golfbaan in Limburg biedt voor vrienden- en familie groepen diverse accommodaties aan. Zo kun je een 8 persoons groepsbungalow op Landal Hoog Vaals huren. Indien je 2 van deze accommodaties huurt kan je met maximaal 16 personen op dit park met golfbaan in Limburg verblijven.


Eerst golfles nemen of niet?

Indien je nog nooit op een golfbaan bent geweest en een golfclub vast hebt gehouden, is het wellicht een goed idee om eerst eens een paar golflessen te nemen. Dat kan bijvoorbeeld bij een golfschool. In iedere provincie zijn daar wel mogelijkheden voor, ook in bijvoorbeeld Groningen en Friesland. Na het nemen van bijvoorbeeld golflessen, ben je nog geen Tiger Woods maar de basisbeginselen van het golfen weet je dan en dat is voldoende om met je vrienden deel te nemen aan een vriendenweekend met golf.


Golfclubs huren

Indien jullie als vriendengroep besloten hebben om als groep te gaan golfen, heb je naast geschikte kleding en enige kennis van de golfsport natuurlijk ook golfclubs nodig. Het is goed om te weten dat je deze bij iedere golfbaan of resort kunt huren. Je hoeft dus zelf geen duren golfclubs te huren en vanuit huis naar je vrienden groep accommodatie te vervoeren.

vrienden op een golfbaan

Golfsport, zeker ook iets voor senioren

Bij een vakantie of weekendje weg met een vriendengroep hebben we vaak een beeld van jongeren of jongvolwassenen die er met elkaar een aantal dagen tussen uit gaan. Maar veel vrienden die de 50, 60 of zelf 7 jaar gepasseerd zijn, gaan er ook met elkaar op uit en naast bijvoorbeeld een fietsvakantie of cruise, is ook een golfweekend razend populair. Golfen past dan ook uitstekend binnen de kaders van een actieve senioren vakantie. Ook als je met je vrienden naar het buitenland wilt.


Overzicht golfbanen in Nederland

Er zijn in Nederland vele tientallen golfbanen. Die liggen vaak in de omgeving van grote vakantiehuizen of groepsvilla’s. Hier vind je een overzicht van deze golfbanen. Er is in de buurt van zo een golfbaan altijd wel een vrienden groep vakantiehuis te huur waar je kunt overnachten. Ook als je het vriendenweekend met golf in Limburg heb geboekt en een groepsaccommodatie vriendengroep Zuid-Limburg zoekt.

vriendenweekend accommodaties banner