Vriendenweekend buitenland

Weekendje weg met je vrienden in buitenland, extra genieten.

Met je beste vrienden een vriendenweekend buitenland boeken? Of een vrienden vakantie? Deze tips helpen je bij jullie keuze om de leukste vriendenweekend uitjes met elkaar te vergelijken en leuke en gezellige accommodaties te vinden om in het buitenland te overnachten. Een vriendenweekend buitenland betekent avontuur en kleur! Kijk bijvoorbeeld een naar de mogelijkheden in Italië.

vriendenweekend accommodaties banner


Vriendenweekend buitenland met kleine vriendengroep

Indien je met 3, 4, 5 of 6 vrienden een weekendje buitenland doet, is de organisatie en plannen wat eenvoudiger dan als je met een grotere vriendengroep plezier gaat maken in het buitenland. Zo is het veel eenvoudiger om leuke vrienden locaties voor een overnachting te vinden met een kleine vriendengroep. Overnacht dan bij voorbaat in een hotel. Als je vrienden groep een jongeren groep is, overnacht dan in een jeugdherberg, hostel of jongeren hotel.

roompot groepen banner


vriendenweekend apres ski

Met een grote vriendengroep een vriendenweekend buitenland boeken

Indien je met meer dan 6 vrienden een weekendje buitenland boekt en daar wilt overnachten, is het wellicht een idee om een vriendengroep groepsaccommodatie te huren. Bij 7, 8, 9 of 10 personen kan je nog denken aan het overnachten in een hotel met groepskamers maar bij een groep van groter dan 10 personen, is het aan te raden een grote groepsaccommodatie in het buitenland te huren en dan bij voorkeur een vrienden groepsverblijf met bar, activiteitenruimte en wellness faciliteiten zoals privé zwembad, sauna of hottub. Het huren van een groepsaccommodatie in de stad heeft veelal voor grote vriendengroepen de voorkeur.


Wat te doen tijdens je weekendje in het buitenland?

9 Van de 10 vrienden groepen boeken in het buitenland een stedentrip. Populaire steden voor vrienden groepen zijn Praag, Budapest, Kopenhagen, Berlijn en Valencia. Andere vrienden groepen gaan gezamenlijk op wintersport en huren een wintersport groepsaccommodatie of doen een culinair vriendenweekend buitenland. Wat dat laatste betreft, een wijnreis is voor wijnliefhebbers erg aantrekkelijk.


wintersport met vriendengroep

Belgen die hun vriendenweekend in Nederland willen vieren

Vriendenweekend Nederland? Als je in België woont, wil je als vriendengroep wellicht een stedentrip Nederland boeken. Plaatsen die dan aan te raden zijn om als groep te bezoeken zijn natuurlijk Amsterdam, Maastricht en Rotterdam maar ook plaatsen zoals Breda, Den Bosch, Leiden, Zwolle en Deventer zijn aantrekkelijk in het kader van een vriendenweekend buitenland. Liefhebbers van oude steden bezoeken bijvoorbeeld Middelburg, Gouda of Utrecht. Grote vriendengroepen overnachten in een grote groepsaccommodatie Nederland.


vriendenweekend drankje

Als Nederlander je vriendenweekend in België

Vriendenweekend België? Vriendengroepen uit Nederland kunnen hun hart ophalen in Nederland. Daar zijn veel mogelijkheden voor het houden van een bijzonder vriendengroep weekend en deelnemer aan de leukste activiteiten. Natuurlijk kan je als groep Nederlanders een vriendenweekend Ardennen houden of een mooie en gezellige stad als Gent, Brugge, Leuven en Hasselt maar België heeft zoveel meer te bieden dan stedentrips en de Ardennen. Houden jullie van het drinken van een biertje? Kijk dan eens naar de leukste bier uitstapjes van België. België, voor Nederlanders toch een beetje buitenland.

vriendenweekend accommodaties banner