Vrienden Vakantie

Vrienden vakantie, voor vrienden groepen die met elkaar op vakantie willen

Een weekendje weg met je vrienden is genieten. Maar een vriendenweekend is best wel kort. In deze blog tips en ideeën om een leuke vrienden vakantie te boeken. Geen vriendenweekend van 2 of 3 dagen maar een vrienden vakantie of 1, 2 of 3 weken. Van een goedkope vakantie met vrienden binnen Nederland of België tot een wat meer avontuurlijke vrienden vakantie in bijvoorbeeld Denemarken, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje.

vriendenweekend accommodaties banner


Vrienden vakantie Nederland

Goedkope vrienden vakantie boeken? Vier dan een vakantie met je beste vrienden in Nederland. Goedkoop, leuk en heel veel mogelijkheden. Boek een vrienden groep vakantiehuis Nederland aan zee, aan een vaarwater of ga vissen met je vrienden. Zeilen op de Friese Meren, wandelen in de bossen van de Veluwe of Drenthe, er is veel mogelijk. Ook als je met je vrienden in Nederland wilt gaan fietsen, surfen of golfen.

roompot groepen banner


vriendenweekend drankje

Vrienden vakantie België boeken

Natuurlijk is het in België ook genieten voor vrienden groepen. En niet alleen in de Belgische Ardennen, aan de kust of in de Kempen maar ook in steden zoals Antwerpen, Brugge en Gent is het volop genieten. En met wat geluk kan je in één van die steden een groepsaccommodatie in de stad huren. Boek hier een vrienden groep vakantiehuis België. Ook voor grote vrienden groepen van 16, 18, 20 of 25 personen.


Met je vrienden op vakantie naar Duitsland

Ook in Duitsland kan je een relatief goedkope vakantie met vrienden boeken. Zeker als je vrienden groep vakantiehuis Duitsland net over de grens met Nederland ligt en je met eigen vervoer naar Duitsland kunt afreizen. Veel grote vakantiehuizen Duitsland vind je in het Zwarte Woud, Bodenmeer, Beieren en elders in Zuid-Duitsland. Maar dat is een behoorlijke afstand met Duitsland. Boek voor een goedkope vriendenvakantie Duitsland bijvoorbeeld een vrienden groep vakantieverblijf in bijvoorbeeld Keulen of omgeving Duitse Waddeneilanden. En net over de grens bij Winterswijk heb je ook mooie vrienden groep accommodaties. Daarnaast is Nedersaksen een aanrader en Hochsauerland. Unieke locaties voor een vakantie met vrienden Duitsland.


met vrienden op het strand in de avond

In Denemarken een vrienden groep vakantiehuis boeken

Vrienden vakantie in Denemarken vieren? Een goed idee als jullie een actieve vrienden groep zijn en van avontuur, mooie natuur en reizen houden. Denemarken is een veelzijdig land dat veel meer te bieden heeft dan een stedentrip Kopenhagen. In Denemarken boek je bijvoorbeeld een natuurvakantie as vriendengroep. Je kunt een groot vakantiehuis op een vakantiepark Denemarken huren maar er zijn ook specifieke vrienden groep vakantiehuizen Denemarken te huur. Voor een vakantie met vrienden waar je jaren later nog over zult praten.


Met vrienden op vakantie naar Luxemburg.

Vriendenvakantie Luxemburg? Groothertogdom Luxemburg is geen optie voor een goedkope vakantie met vrienden want een vakantie Luxemburg is zeker niet goedkoop. Er overnachten alsmede eten en drinken is relatief prijzig. Toch is Luxemburg een plek waar je met je vrienden een keer geweest moet zijn. Niet allee vanwege de overweldigende natuur en Luxemburg Stad. Luxemburg heeft vrienden groepen veel meer te bieden zoals kastelen, landgoederen en een uniek, gratis openbaar vervoer. Lees hier alles over een vakantie Luxemburg.

vriendenweekend accommodaties banner