Vriendenweekend Bodenmeer Duitsland

Indien je een vriendenweekend of vakantie met je vrienden buiten Nederland wilt boeken en van watersport houdt, is het wellicht een leuk idee om eens te kijken of een vriendenweekend Bodenmeer wat voor je is. Het Bodenmeer ligt in Duitsland en is de ideale plek voor een watersportvakantie, visvakantie of fietsvakantie Duitsland. Een leuke bestemming voor een actief vriendenweekend of mannen vakantie Duitsland.

Waar lig het Bodenmeer?

Het Bodenmeer ligt niet heel dicht bij huis. Daarom misschien beter geschikt voor een korte vakantie dan een weekendje weg met je vrienden. Dit meer in Duitsland ligt in de hoek Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk. Het is op 2 na na grootste binnenmeer van Europa.

Wat kan je op en bij het Bodenmeer doen?

Het Bodenmeer is de ideale locatie voor een watersport vakantie. Je kunt er een huisje of watervilla met sloep huren en op veel plekken vind je verhuurbedrijven kano’s, surfplanken, motorboten, duikgerij en veel meer. Je kunt er ook prima vissen of op een andere manier actief zijn. Fietsen rond het Bodenmeer bijvoorbeeld.

waterfietsen op een meer

Fietsvakantie Duitsland

Indien je overweegt met je vrienden te gaan fietsen in Duitsland kan je natuurlijk aan een fietsvakantie Beieren denken of een fietsvakantie Zwarte Woud. Volgens de kenners is het Bodenmeer de plek voor een fietsvakantie. En als je er een lang weekend met je vrienden van kunt maken en goede sportfietsen of racefietsen hebt, kan je in 3 dagen een aardig eind wegfietsen. Het is overigens ook mogelijk een hotel Duitsland te boeken met fietsarrangement. Daar kan je meestal ook fietsen en E-Bikes huren.

De zomervakantie.

Het Bodenmeer is zeker ook een goed idee voor een vakantie met vrienden in de de zomer. Je kunt bij ons een vakantiehuis Bodenmeer huren, ook met eigen aanlegsteiger. Als je dan een boot, zeilboot of sloep huurt, is het met je vrienden echt genieten geblazen. In de avond bijkomen met een biertje en lekkere maaltijd. Is dat niet de ultieme vrienden vakantie? Een vriendenweekend Bodenmeer is misschien wel te kort om er uit te halen wat er in zit.

varen op het bodenmeer

Meer ideeën en tips vriendenweekend of mannenweekend

Deze tips over een weekendje weg of vakantie Bodenmeer maken deel uit van een regelmatig terugkerend thema. Leuke tips voor je mannen- of vriendenweekend. Je kunt regelmatig leuke tips voor vrienden- en mannen weekenden op deze site verwachten. Ook als je met je vrienden op wintersport wilt of leuke outdoor activiteiten wilt doen.