Vakantie vrienden all inclusive

Een all inclusive vakantie met je vrienden boeken

Ga je met je beste vrienden eens langer op reis? Eens wat langer dan een weekendje weg? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een vakantie met je vrienden all inclusive te boeken. Met lekker onbeperkt eten én drinken.

all inclusive vakantie banner

Waar naar toe?

Als je dan eens wat langer met je vrienden op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel naar een verre vakantiebestemming afreizen. Wat dacht je van Curaçao, Dominicaanse Republiek of Kaapverdië? Dat zijn landen met een winterzon. Kan je gerust ook in januari of februari heen om te genieten. En als je van feesten en dansen houdt, moet je ook eens kijken of er een mogelijkheid is een all inclusive vakantie Cuba of Mexico te boeken.

vriendenweekend varen

Eten en onbeperkt eten en drinken tijdens je all inclusive met vrienden

Het kenmerk van een all inclusive vakantie is dat je onbeperkt kunt eten en drinken. Maar daar is toch wel een kanttekening op zijn plaats. Non-alcoholische drankjes alsmede koffie en thee zijn inderdaad meestal onbeperkt beschikbaar. Maar wijn en sterke drank meestal niet of zéér beperkt. Indien je tijdens een all inclusive vakantie met je vrienden onbeperkt wit genieten van wijn, bier én sterke drank, moet je een hotel of resort met ultra all inclusive arrangement boeken. Die, ultra all inclusive ultra mogelijkheden, vind je met name in Turkije en Spanje waar je ook een vriendenweekend of mannen weekend zou kunnen vieren.

vriendenweekend drankje

Vliegtickets zijn meestal inclusief

Indien je een all inclusive vliegvakantie hebt geboekt, is het goed om te weten dat ook de vliegtickets en transfers meestal inclusief zijn. Dat betekent meestal ook inclusief luchthavenbelasting en ander zaken. Indien je op de luchthaven een consumptie neemt, wel of niet alcoholisch, zal die normaal gesproken voor eigen rekening zijn.

vriendenweekend uitjes gezelligheid

Waar overnachten?

Overnachtingen zijn bij een all inclusive vakantie inclusief. Echter, het maakt nogal wat uit waar je overnacht. Zo kan je kiezen voor een verblijf in een all inclusive resort of hotel maar er zijn ook vakantieparken waar je All In kunt verblijven. En, zeker in het kader van een geheel verzorgde vakantie met een vriendengroep zal een verblijf in een all inclusief vakantiepark meestal de voorkeur hebben.

all inclusive vakantie banner