Wintersport vriendengroep

Wintersport vriendengroep, vele mogelijkheden.

Met een wintersport vriendengroep naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk? Of liever een skivakantie met je vrienden boeken binnen Tsjechië, Bulgarije of Winterberg? Op deze pagina vind je een aantal tips en wintersport groepsaccommodaties om met een vriendengroep een wintersport vakantie te boeken. Voor de meeste vriendengroepen is de nummer één wintersportbestemming Oostenrijk.

Met je wintersport vriendengroep naar Oostenrijk

Waarom wintersport met je vriendengroep in Oostenrijk boeken? Oostenrijk is voor velen wintersport land nummer één. Niet alleen omdat je hier de beste skigebieden van Europa vindt en de fijnste apres ski mogelijkheden. Oostenrijk is met name bij vriendengroepen favoriet omdat je er grote wintersport accommodaties direct aan de piste kunt boeken en de voorzieningen zoals skiliften en pistes top zijn. Boek voor je vriendengroep een wintersport groepsaccommodatie direct aan de piste en met skipas.

All inclusive wintersport vriendengroep

Je kunt met je vriendengroep ook een all inclusive wintersport vakantie boeken. Alles, ook het eten en drinken, is dan inclusief. Zo een all inclusive skivakantie is bedoeld voor kleine en grote vrienden groepen. En altijd met de beste après ski mogelijkheden en in de grotere skigebieden zoals in Zell Am See in Oostenrijk

Wintersport chalet Oostenrijk met sauna of jacuzzi huren

Je kunt als vriendengroep ook een wintersport chalet Oostenrijk met sauna of jacuzzi huren.
Favoriete gebieden voor wintersport vriendengroepen zijn Voralberg, Tirol en Salzburg.
Grote groepen kunnen een wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk met binnenzwembad huren.

Met een wintersport vriendengroep naar Zwitserland.

Bij anderen is Zwitserland weer favoriet voor een skivakantie met vrienden. Volgens kenners is Zwitserland het mooiste Alpenland en zijn de wintersport gebieden door beter dan in Oostenrijk. Indien je met een vriendengroep een groepsaccommodatie wintersport in Zwitserland wilt huren, kijk dan eens naar de mogelijkheden in Silvretta Arena, Wallis, Berner Oberland, Graubünden of Les Quatre Vallées. Dat zijn de meest aantrekkelijke skigebieden voor vrienden groepen Zwitserland.

wintersportdorp in frankrijk

Met een vriendengroep een wintersport vakantie Italië boeken

Of je nu een skiweekend, midweek of langere wintersport vakantie binnen Europa wilt boeken, Italië is een bijzonder aantrekkelijk wintersportland. De beste skigebieden van Italië liggen in de Dolomieten en wel in het Noorden. Aanraders voor een skivakantie Italië met een vriendengroep zijn Alta Badia in Trentino Alto Adige, Val Gardena, Val Di Fassa, Monterosa en Cortina D’Ampezzo.

James Bond film

In het laatste wintersportgebied, Cortina D’Ampezzo, is ooit eens een James Bond film opgenomen. Het is misschien wel de meest aantrekkelijke plaats voor een skivakantie met een vriendengroep in Italië. De faciliteiten zijn in dit sneeuwzekere wintersportgebied zijn uitstekend te noemen.

wintersport met vriendinnen

Groepsaccommodatie wintersport Frankrijk boeken

Misschien is Frankrijk een minder geschikte wintersportbestemming voor groepen. De apres ski mogelijkheden zijn in Frankijk beperkter dan in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Voor de wintersporter die minder belang hecht aan de uitgaansmogelijkheden is Frankijk wel degelijk een aantrekkelijk land voor een groepsvakantie wintersport. In de bekende skigebieden zoals Val Thorens, Les Deux Alpes en Les Trois Valleés vind je alles wat een wintersportvakantie vriendengroep tot een groot succes kan maken.

Sneeuwzekere wintersportvakantie Frankrijk

Je kunt zeker een geschikte wintersport groepsaccommodatie Frankrijk voor een sneeuwzeker weekend weg met je vriendengroep vinden. Hoe hoger het skigebied Frankrijk ligt, hoe meer sneeuwzeker. Met een vriendengroep in Frankrijk langlaufen? kijk eens naar de mogelijkheden in de Vogezen. De Vogezen zijn met de auto ook makkelijk aan te rijden vanuit Nederland.

wintersport met vriendengroep

Met een wintersport vriendengroep naar Tsjechië

Tsjechië is misschien niet het eerste wintersport land waar je aan denk als je een plan maakt voor je wintersport vriendengroep. Het is echter wel een redelijk sneeuwzeker land met goedkope wintersport mogelijkheden voor vrienden groepen. Je kunt een wintersport accommodatie Tsjechië voor relatief minder geld boeken dan een wintersport groepsaccommodatie in Zwitserland, Frankrijk of Italië. En grote vrienden groepen zullen er ook slagen voor wat betreft een wintersport accommodatie groep aan de piste. In het Reuzengebergte vind je diverse aantrekkelijke skigebieden.

Grootste skigebied Tsjechië

Het grootste skigebied van Tsjechië staat bekend onder de naam Spindleruv Mlyn en heeft 25 kilometer pistes. Als je met de auto naar dit grote wintersportgebied gaat, houd dan rekening mee met een kleine dag rijden. Dit bekendste skigebied van Tsjechië ligt op een afstand van ruim 900 kilometer van Utrecht. De skigebieden in Tsjechië aan het Reuzengebergte zijn niet heel groot maar wel goedkoop. Ze zijn met name geschikt voor beginnende skiërs.

groepsaccommodatie wintersport banner

Tips voor wintersport met een vriendengroep

Als je met je vrienden besloten hebt een wintersport vakantie te boeken, kunnen deze tips je een beetje op weg helpen. Tip 1: Boek je wintersport accommodatie vriendengroep 9 maanden tot een jaar voor jullie vriendenuitje. Alleen dan is de kans groot dat je een geschikte wintersport groepaccommodatie aan de piste vindt. Tip 2: Zoek een wintersport gebied uit met aantrekkelijke uitgaans- en apres ski mogelijkheden.

vriendenweekend bierpong spelen

Samen kunnen lachen

Samen kunnen lachen en plezier maken, is bij een vriendenuitje in de sneeuw net zo belangrijk als het wintersport gebeuren zelf. Tip 3: Bespaar niet op de kosten van je wintersport groepsaccommodatie en boek een vakantiehuis, appartement of chalet in een sneeuwzeker wintersport gebied Europa en direct aan de piste.

Komt goed.

Als je rekening houdt met deze tips, komt het met jullie vriendengroep skivakantie dik ik orde. Dat geldt ook als je een vriendenweekend in een wintersport land binnen Europa boekt. want ook een weekendje weg met je vrienden is genieten.

Meer tips voor je wintersport weekend

Hier vind je meer tips voor je wintersport vriendenweekend. Voor een last minute wintersport weekend met een vriendengroep. Kijk ook eens naar de mogelijkheden in Duitsland, Winterberg en de Ardennen.