Vakantie met vrienden

Alles voor je vakantie met vrienden

Een vrienden vakantie is heel speciaal. Zeker voor een hechte vriendengroep. Of je nu op zoek ben naar een compleet verzorgde jongeren vakantie naar bijvoorbeeld Llioret de Mar of Albufeira, of dat je op zoek bent naar een luxe vakantiehuis met biljart, bar, dartbord en tafeltennistafel. De beste mogelijkheden om je vakantie met vrienden invulling te geven vind je hier. Ook voor een mannen vakantie. Zelfs het afsluiten van een reisverzekering. Fijne vakantie met je vriendengroep.

vriendenweekend accommodaties banner


Tips voor jouw vakantie met vrienden

Lees hier alle tips aangaande jullie vakantie met vrienden, aantrekkelijke accommodaties of compleet verzorgde jongeren reizen. Lees hier wat we eerder schreven over een vakantie met een vriendengroep.

roompot groepen banner

vakantie vrienden in het zwembad

Als je een accommodatie zoekt voor een vakantie met vrienden.

Het ligt er een beetje aan wat de gemiddelde leeftijd is van jullie vriendengroep als we kijken naar de mogelijkheden een leuk vakantiehuis te huren of een bungalow op een bungalowpark. Bijvoorbeeld in de buurt van Maastricht. Indien jullie vriendengroep een jongeren groep is met leeftijden van zo 16 tot 18 jaar, kun je niet overal een vakantiehuis huren. Ga je op vakantie met vrienden in de leeftijdsgroep van bijvoorbeeld 18 tot 30 jaar, kun je overal zelfstandig grote vakantiehuizen en vakantiebungalows huren. Ook op vakantieparken met zwembad en fitness mogelijkheden van Roompot en Landal.


Vakantie met vrienden in Nederland

Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met bar, biljart, tafeltennis enzovoort, als je met je vrienden voor jullie vakantie in Nederland blijft. Kies voor zo een vrienden vakantiehuis bij Landal, Roompot of RCN Vakantieparken of ga voor een particulier vakantiehuis Nederland. Het aanbod vakantiehuizen voor vriendengroepen in Nederland is groot, ook voor een visvakantie Nederland of voor een vakantie met vrienden als je wilt golfen, tennissen of outdoor activiteiten wilt doen. Vind hier een vakantiehuis vriendengroep.


Vakantiehuis vriendengroep in het buitenland huren

Als je meet je vrienden een vakantie in het buitenland wilt boeken en op zoek gaat naar geschikte accommodaties voor vriendengroepen, kan je bijvoorbeeld overwegen een villa met privé zwembad in het buitenland te huren. Populaire landen voor vrienden groepen zijn Spanje, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Kroatië en Portugal. Boek bij voorkeur een vrienden vakantiehuis buitenland in een plaats met uitgaansmogelijkheden. Zeker in het kader van een jongeren vakantie of groepsreis jongvolwassenen.


plezier in de zee

Vrienden vakantie in Denemarken vieren

Denemarken is een fijn land voor een vriendenweekend of vrienden vakantie. Er is veel ruimte, veel natuur en er zijn diverse mogelijkheden een vakantiehuis voor een visvakantie te huren. Zie de mogelijkheden vrienden vakantie in Denemarken.


vriendenweekend uitjes gezelligheid

Een verre reis met je vrienden boeken

Een vakantie met vrienden naar bijvoorbeeld Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland of IJsland? Indien je een verre rondreis of groepsreis met je vrienden wilt boeken, kan je die zelf organiseren of deel nemen aan een groepsreis of groepsrondreis. Wat dacht je van een groepsreis Australië, Verenigde Staten of Mexico? Voor vrienden groepen die een verre groepseis met een hoog avontuurgehalte willen boeken.

Via Simi Reizen een vakantie met vrienden boeken

Simi Reizen is dé specialist in georganiseerde reizen voor jongeren en jongvolwassenen. Het gaat dan met name om georganiseerde jongeren groepsreizen. Zo kan je via Simi een jongeren groepsreis boeken met bijvoorbeeld bestemming Marokko, Zuid-Afrika, Mexico of Colombia. Maar ook binnen Europa heeft deze jongeren reisorganisatie aantrekkelijke mogelijkheden. Denk aan een jongeren reis Spanje of Portugal. Indien je met je vrienden op vakantie wilt buiten Nederland maar je hebt geen zin zelf een verre reis te organiseren, is meedoen met een Simi groepsreis ideaal. Je hoeft met je vrienden alleen nog maar je koffers te pakken. Voor jongeren, jongvolwassenen en vrienden groepen tot 35 jaar.

vriendenweekend bierpong spelen

Alles voor een geslaagde vakantie met vrienden

Zoals je hebt kunnen lezen, je vindt op deze site alles voor een geslaagde vakantie met vrienden, zowel binnen als buitenland. Of je nu op zoek bent naar een georganiseerde jongeren vakantie, een verre groepsrondreis in Azië of Zuid-Amerika of een groot vakantiehuis met bar en biljart op een vakantiepark met binnenzwembad, tennisbanen en squashmogelijkheid wilt huren, je vindt hier alle type reizen, ook voor een mannen vakantie of mannen weekend.

vriendenweekend accommodaties banner