Mannenweekend bij Recreatiepark De Tolplas

Vier je mannenweekend bij Recreatiepark De Tolplas, Overijssel.

Recreatiepark De Tolplas is een ideaal vakantiepark voor het vieren van een mannenweekend in Overijssel. Niet alleen omdat er 12 en 18 persoons groepsaccommodaties met sauna te huur zijn maar ook omdat er een tennisbaan, jeu-des-boules, tafeltennistafel en voetbalveld aanwezig is. En wat is er leuker dan tafeltennissen en voetballen tijdens je mannenweekend in Nederland.

Kartplaza in omgeving Recreatiepark De Tolplas

Kartplaza Nijverdal: zin in een beetje actie tijdens je weekendje uit met je beste vrienden? Bij Kartplaza Nijverdal kun je behalve karten ook Lasergamen, paintballen en ontsnappen uit de escaperoom. Vooral Lasergamen is best een goed idee om de invulling van je mannenweekend nog leuker te maken.

Welke groepsaccommodaties voor je mannenweekend te huur?

Recreatiepark De Tolplas heeft diverse grote groepsaccommodaties te huur. Voor grote groepen tot wel 30 personen. Wil jij met een mannen groep op vakantie of een weekendje weg? Dan zijn de volgende vrienden weekend accommodaties zeker geschikt.

  • De Koolmees en De Pimpelmees: deze luxe groepsaccommodaties zijn geschikt voor 10 tot 12 personen. Beneden in deze groepsaccommodatie vind je een woonkamer met lcd tv en dvd-speler. Ook is er een open keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, oven, kookplaat en koelkast met vriezer. . Verder vind je op de begane grond een apart toilet en een berging met wasmachine en droger. Op de eerste verdieping zijn nog eens 4 slaapkamers. Ook is er een badkamer met bubbelbad en douche en een badkamers met (regen)douche en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet en een sauna voor 6 personen. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair.

    Tolplas Twentse hoeve 12 personen

  • Eidereend of Kuifeend: deze twee groepsaccommodaties voor je mannenweekend bieden ruimte voor 12 tot 14 personen. Het zijn ruime en luxe groepsaccommodaties die ook geschikt zijn voor personen met een fysieke beperking. Beneden vind je de ruime en luxe woonkamer met lcd tv en dvd-speler. Met een keuken die voorzien is van een vaatwasser, combimagnetron, oven, een koelkast met diepvriezer. Verder vind je beneden een badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn ook vier 2-persoons slaapkamers. Daarnaast is er 1 badkamer met bubbelbad en douche, 1 badkamer met regendouche en toilet en nog een apart toilet. Ook zijn er boven een wasmachine en wasdroger en een sauna te vinden.

    Tolplas Twentse hoeve aangepaste badkamer

  • Knobbelzwaan of Wilde Zwaan: deze twee grote groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 14 tot 18 personen. Ook hier vind je een grote woonkamer met lcd tv en dvd-speler. In de luxe open keuken zijn twee vaatwassers, een combimagnetron en twee koelkasten. Op de benedenverdieping zijn drie 2-persoonsslaapkamers met eigen badkamer met douche en wastafel en nog eens twee aparte toiletten. Boven zijn de overige zes slaapkamers. Verder is er in deze grote groepsaccommodatie Nederland een sauna voor 6 personen.

Voorzieningen op Recreatiepark De Tolplas

Op Recreatiepark De Tolplas zijn veel voorzieningen voor een mannenweekend. Zo kun je fietsen huren en kan je een fietsarrangement boeken. Op dit vakantiepark met fietsverhuur in Overijssel vind je Restaurant De Tolplas. Hier kun je heerlijk dineren en genieten van een hapje en een drankje. Het restaurant heeft ruimte voor grote vrienden groepen. Je kunt dus ook met 12 of 14 vrienden in het restaurant gaan eten.

Recreatiepark de Tolplas bootje op aanlegsteiger

Recreatiepark De Tolplas geschikt voor mindervaliden?

Op het park zijn verschillende accommodaties die zijn aangepast voor mindervaliden. In deze accommodaties vind je onder andere aangepaste badkamers en slaapkamers met hoog-/laagbedden. Ideaal als je een mindervaliden vakantie met een groep wilt vieren.

Recreatiepark de Tolplas huisjes aan het meer

Watersport op Recreatiepark De Tolplas

Met je vrienden vissen of met de boot of sloep weg? Op het midden van Recreatiepark De Tolplas vind je een recreatieplas van 6ooo vierkante meter. Hier kan je surfen, vissen, bootje varen en kanoën. Er zijn aanlegsteigers langs de plas. Ideaal als jullie, als mannen groep, op of langs het water activiteiten willen doen. Op dit vakantiepark Overijssel met surf- en vismogelijkheid kan je zeker met je vrienden genieten van een ontspannen weekendje weg. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk mannenweekend in Overijssel. En, met wat geluk kan je hier ook een last minute huisje aan een viswater huren.