Vriendenweekend Nederland ideeën

Ideeën als je een vriendenweekend Nederland wilt boeken.

Als jij een vriendenweekend binnen Nederland wilt organiseren en je geen goede ideeën hebt, kan je met de vriendenweekend ideeën op deze pagina je voordeel doen. Een weekend met 4, 6, 8 of meer vrienden organiseren is niet niks. Zelfs niet als je binnen Nederland blijft en je vrienden alles goed vinden.

Zo is het vinden van een grote en gezellige vriendenweekend accommodatie geen eenvoudige opgave. Het is gewoon moeilijk een groot vakantiehuis binnen Nederland te vinden welke aan alle eisen voldoet en ook nog een vrij gelegen is. Je moet tijdens zo een weekendje weg immers kunnen feesten zonder anderen overlast te bezorgen. Hier komen wat ideeën en tips voor het allerleukste vriendenweekend.

Vriendenweekend Nederland, wat kan je doen?

Als je een vriendenweekend Nederland wilt boeken, moet je een vriendenweekend accommodatie Nederland huren, in een omgeving waar wat te doen is. Wil je uitgaan in een grote stad? Boek dan een vriendenweekend accommodatie in Maastricht, Breda, Groningen, Nijmegen of Utrecht. Vissen?? Kijk dan naar mogelijkheden in Friesland, Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen. Belangrijk is dat je vooraf een idee hebt van de activiteiten die je met je vrienden wilt gaan doen. Zie onze pagina vriendenweekend activiteiten.

Groot vakantiehuis Nederland met vissteiger huren.

Als je in de zomermaanden een weekendje weg gaat en jij en je vrienden van de buitenlucht en vissen houden, is een visweekend ideaal. Je kunt een pilsje aan het water drinken en verhalen van vroeger ophalen. Nederland heeft als waterrijk land de sportvisser veel te bieden. In iedere provincie van Nederland kan je wel een vakantiehuis met vissteiger huren. Denk aan het Veluwemeer, IJsselmeer of Markermeer. Maar ook een boot huren in Scheveningen kan een goed idee zijn. Met een weekendje vissen kan je in Nederland alle kanten op.

Vakantiehuis met sloep voor je vriendenweekend boeken

Als je vanuit de kade of boot wilt gaan vissen tijdens je weekendje met vrienden, is het best een goed idee een vakantiehuis met sloep te huren. Je bent dan verzekerd van een vakantiehuis aan het water en hebt tegelijkertijd een boot of sloep voor alleengebruik. Voor het besturen van de sloep heb je geen vaarbewijs nodig. Wel is het handig om je te verdiepen in de regels die gelden op het water. Net zoals op de autoweg heb je op de “waterweg” te maken met voorrang regels en gedragsregels. Je moet in ieder geval 18 jaar oud zijn om zelfstandig een vakantiehuis met sloep te kunnen huren.

vriendenweekend vissteiger

Vriendenweekend Nederland ideeën Limburg.

Zuid-Limburg is misschien wel de gezelligste provincie van Nederland als het om een vriendenweekend gaat. Waar in Nederland vind je een vergelijkbare stad zoals Maastricht of Valkenburg?  Waar vind je zoveel uitgaansmogelijkheden en café's?  In Zuid-Limburg.

Daar komt bij dat je een vriendenweekend accommodatie aan de Belgisch/Nederlandse grens zou kunnen huren en in dat weekend ook België kunt bezoeken. Houd er wel rekening mee dat de coronavirus regels in Vlaanderen en Provincie Antwerpen net zijn aangescherpt en dat in openbare ruimten mondkapjes verplicht zijn. Misschien een reden om je vriendenweekend alleen in Nederland te vieren?

vriendenweekend ardennen mountainbiken

Idee om je vriendenweekend Nederland, in Zeeland te vieren?

Als jij en je vrienden van water, zeilen en surfen houden, is Zeeland bij uitstek de provincie om dat leuke weekendje uit te boeken. Wat dacht je van het nemen van een zeilcursus of surfles bij een zeilschool? Wat dacht je van het huren van een vriendenweekend accommodatie in Renesse of Burgh-Haamstede?

landal grote vakantiehuizen banner

Genoemde plaatsen zijn bekend onder vriendengroepen en de horeca is hierop ingericht. Er zijn grote vakantiehuizen in Renesse en Burgh-Haamstede voor vriendengroepen te huur. Ook op grote Landal of andere vakantiepark ketens. Als je ideeën voor je vriendenweekend Nederland nodig hebt, is het wellicht een idee om een VVV Zeeland binnen te lopen en daar wat folders mee te nemen. Een bezoek aan Neeltje Jans of het watersnoodmuseum is zeker ook de moeite waard. Vind hier een groot vakantiehuis in Zeeland.