Wintersport weekend boeken met je vrienden

In welk land kan je het best een wintersport weekend met vrienden boeken?

Het is juli en misschien tijd om plannen te maken voor een vriendenweekend met wintersport. Maar kan dat wel in deze tijd van het coronavirus en in welk land zou je zo een ski weekend kunnen boeken?

De redactie van deze pagina is ook goed thuis in wintersport reizen en wijst voor je wintersport weekend met je vrienden een favoriet vakantieland en skigebied aan. Zeker met Kerstmis, Oud en Nieuw en in maart of april is het perfect om een vriendenweekend in de sneeuw te beleven.

Oostenrijk, favoriet vakantieland voor wintersport met vrienden.

Indien je moet kiezen tussen Zwitserland, Italië, Frankrijk of Oostenrijk, is het laatste land al snel favoriet. Wintersport Oostenrijk, het kan bijna niet leuker. In geen ander wintersport vakantieland in Europa heb je zoveel grote skigebieden en leuke apres ski mogelijkheden. In geen ander vakantieland dan Oostenrijk vind je zulke goede hotels en appartementen direct aan de piste en bij skiliften. Een vriendenweekend Oostenrijk boeken betekent dat je met de auto naar je wintersportbestemming kunt en kunt genieten van een sneeuwzekere ski- of langlaufbestemming. Wintersport Oostenrijk, sneeuwzeker en ideaal voor vriendengroepen.

vriendenweekend plezier in de sneeuw

Welke skigebieden in Oostenrijk zijn dan aantrekkelijk?

Als je gaat voor een gezellig weekend en zeker wilt zijn van goede pistes en grote skigebieden, raden wij Tirol als wintersport gebied aan. Skigebied Tirol is groot en veelzijdig. Je vindt er onder andere het skigebied Sölden en de Hintertuxel gletscher.

Wintersport banner skichalets

Deze skigebieden in Oostenrijk zijn sneeuwzeker en het hele wintersport seizoen open. Je gaat maar één keer per jaar met je vrienden op wintersport. Met deze tips kan je er zeker een feest van maken. Een vriendenweekend in de sneeuw. Onbetaalbaar.