Vriendenweekend accommodatie boeken

Vriendenweekend accommodatie boeken tijdens deze coronacrisis.
Als je met een kleine groep een weekendje weg wilt met je vrienden zijn er wellicht mogelijkheden. Vóór je een vriendenweekend accommodatie boekt, moet je wel even kijken wat de reisadviezen en regels zijn ten aanzien van het samenkomen voor groepen. Het kan zijn dat op vakantieparken bepaalde voorzieningen zoals restaurant en zwembad gesloten zijn.

Mogelijkheden heden boeken kleine vriendenweekend accommodaties.

Het is ( misschien ) mogelijk om tijdens deze coronacrisis een vriendenweekend accommodatie te boeken en met elkaar plezier te hebben. Er zijn we wat kanttekeningen te maken bij de huidige ontwikkelingen en mogelijk tweede coronavirus golf.  Zeker als jullie je vriendenweekend  buiten Nederland willen boeken, is het oppassen geblazen en moet je als groep voorzichtig zijn.

De coronacrisis is nog niet voorbij.

Helaas komen er dagelijks weer meer besmettingen voor in Nederland en België. Men spreekt van een kans op een tweede golf. Een toename van het aantal besmettingen is vooral ook te zien in een land als Spanje. Een vriendenweekend accommodatie aan de Spaanse Costa's boeken, is nu niet zo verstandig. Als er een lockdown komt, kan je mogelijk niet terug naar Nederland of België en moet je in je groepshuis, appartement of hotel blijven. Spanje is streng met controles maar dat geldt ook voor een aantal andere landen.

Vriendenweekend accommodatie in Nederland of België huren.

Het meest verstandig is om je vriendenweekend 2020  of 2021 in eigen land te vieren. Er zijn genoeg grote vakantiehuizen in Nederland en België die geschikt zijn als vrienden weekend accommodatie. Als er onverhoopt een lock down in België of Nederland komt, ben je met de auto zo thuis. Met het vliegtuig of trein reizen met je vrienden, brengt risico's en beperkingen met zich mee. Onze tip.
Boek een vakantiehuis met binnenzwembad in eigen land en geniet van al het mooie wat Nederland of België te bieden heeft.