Vriendenweekend in Luxemburg

Vriendenweekend in Luxemburg, tips en aanbiedingen.

Wie niet weet wat de leukste bestemmingen zijn voor een actief vriendenweekend, heeft baat bij de tips op deze site. Iedereen weet inmiddels wel dat je in de Belgische Ardennen en Zuid-Limburg een leuk vriendenweekend kunt organiseren en dat een watersportweekend op de Friese Meren ook niet mis is. Maar wat als je nu eens wat anders wilt dan een vriendenweekend in Nederland, België of Duitsland?  Groothertogdom Luxemburg heeft alles wat een vakantie met vrienden tot een groot succes kan maken.

Luxemburg, veel mogelijkheden voor een actief vriendenweekend.

Eigenlijk kan je alles wat je in de Belgische Ardennen kunt doen, ook doen in Luxemburg. Of je nu wilt rotsklimmen, wielrennen of wildwater kanoën, in Luxemburg is veel mogelijk. Je kunt met je vrienden ook gaan paraglyden in Luxemburg. Kortom, een actief vriendenweekend is zeker te realiseren.

Leuke plaatsen in Luxemburg.

Met plaatsen als Vianden en Echternach, is er altijd wat in Luxemburg te doen. En als je van de ene plaats naar de andere plaats wilt reizen, kan dat gratis. Sinds kort is het openbaar vervoer in Luxemburg geheel gratis en ook voor buitenlanders. Met het goede spoorwegnetwerk is dat een buitenkansje om dit groothertogdom beter te leren kennen.

Leuke vakantieparken in Luxemburg.

Je moet natuurlijk ook ergens met je vrienden overnachten. Of je nu een vriendenweekend Luxemburg met 4 , 6 of 8 personen wilt boeken, ook op de diverse vakantieparken vind je goede opties. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vakantiehuizen en bungalows op bungalowpark Hondsbierg vlak bij de Duitse grens. Een gezellig vakantiepark met leuke vriendenweekend accommodaties. Je kunt ook een weekend met je vrienden vieren en in een vakantiepark Luxemburg met zwembad en restaurant verblijven.

Vakantiehuis Luxemburg huren.

Je kunt altijd wel een vakantiehuis Luxemburg vinden wat je voor een weekendje weg kunt huren. En, ook grote vakantiehuizen zijn in Luxemburg niet duur. Je huurt al een 8 persoons vakantiehuis inclusief gratis WIFI en ligbad voor minder dan 600 euro voor een lang weekend. Gas en Licht zijn ook in deze huurprijs inbegrepen. Je kunt een vriendenweekend accommodatie tot wel 18 personen in Luxemburg huren.