Last minute citytrip met je vrienden

Idee vriendenweekend of mannenweekend, boek een last minute citytrip.

Ben je op zoek naar een leuk idee voor je last minute mannenweekend of vriendenweekend? Boek een last minute citytrip. Er zijn ontzettend leuke en interessante steden waar je met je vrienden veel plezier zult hebben.

Met de trein reizen

Indien je overweegt in het kader van een mannenweekend of vriendenweekend een citytrip te boeken dan zal je waarschijnlijk als eerste aan een citytrip met de auto denken en daarna kijken naar last minute aanbiedingen stedentrips inclusief vliegtuig, transfers en hotels. Toch is er nog een goed optie, namelijk met de trein reizen. Hieronder sommen wij wat voordelen van een last minute citytrip met de trein op.

stedentrips londen banner

Voordelen van het boeken van een citytrip inclusief hotel en treintickets.

Indien je met het vliegtuig afreist naar je favoriete stad moet je wel een 1,5 tot 2 uur vooraf op het vliegveld aanwezig zijn. Als je met de trein reist, is dat niet nodig. Een trein stedentrip is gewoon relaxter. Als je 10 minuten voor de trein vertrekt op het treinstation bent, is dat vroeg genoeg. Een tweede voordeel van het reizen met de trein in het kader van een last minute citytrip is dat het een luxe manier van vervoer is, zeker als je eerste klas rijdt. Tijdens de treinreis kan je uitrusten en is de stedentrip in feite al begonnen. En derde voordeel van een citytrip met de trein is dat je bijna altijd in het centrum van de stad uit komt. En daar begint je uitje al.

New York marathon

Waar kan je een last minute citytrip met de trein boeken?

Indien je een 5 daagse stedentrio wilt boeken, dan is het een goed idee deze via Greencitytrip te boeken. Wil je een stedentrip met de eigen auto boeken dan is TUI een goede keuze. Een last minute citytrip inclusief hotel en overnachting boek je bijvoorbeeld via Voordeeluitjes, TUI of Prijsvrij. Maar er zijn meer aanbieders waar je een last minute citytrip voor een mannen- of vriendenweekend kunt boeken inclusief vervoer en hotel. Vergelijk altijd de laatste aanbiedingen voor je als vriendengroep een stedentrip van 2, 3, 4 of 5 dagen boekt.

greencitytrip banner

Welke steden zijn aantrekkelijk voor een weekendje weg met vrienden?

Indien je een last minute stedentrip wilt boeken, kan je meestal wel kiezen uit en 10 tot 20 steden. Meestal zitten daar grote steden bij zoals Milaan, Londen, Rome, Barcelona en New York. Soms kan een niet wereldstad bezoeken ook tot de verbeelding spreken.

vriendenweekend New York

Wat dacht je van een citytrip Linz, Salzburg, Bologna of Malmö? Het ligt er natuurlijk aan waar je met je vriendengroep naar op zoek bent. En ook aan het budget. Een stedentrip Maastricht is nu éénmaal veel goedkoper dan een citytrip New York.