Chalet huren als vriendengroep

Huur een chalet als vrienden groep accommodatie.

Als je met je vrienden er een weekendje tussen uit wilt gaan en een geschikte accommodatie zoekt om in te kunnen recreëren en overnachten, denk je als snel aan het huren van een groepsaccommodatie, vrienden groep vakantiehuis of groepsvilla. Luxe accommodaties voor vrienden groepen. Een leuk alternatief is het huren van een chalet. Voor een vriendenweekend in de bossen.

vriendenweekend accommodaties banner


Een chalet, ideaal voor kleinere vrienden groepen

Voor een vriendenweekend met bijvoorbeeld 20 of 30 personen, is een chalet meestal minder geschikt. Daar huur je een vakantiehuis grote groep of groepsaccommodatie voor. Maar voor vrienden groepen van bijvoorbeeld 8, 10, 12 of 14 personen kan het huren van een chalet in de bossen een uitkomst zijn. Zeker als actieve vrienden groep. Overigens, chalets in de bossen kunnen ook behoorlijk luxe zijn en zelfs een hottub, jacuzzi of privé sauna hebben. Ook in het buitenland.

roompot groepen banner


groep vrienden bij een kampvuur

Chalet met kampvuurplaats huren

Vrienden groepen die een origineel vriendenweekend willen boeken, huren bijvoorbeeld een groepsaccommodatie of chalet met kampvuurplaats. Zeker in de zomer periode is een vriendengroep accommodatie met kampvuurplaats aan te bevelen. Deze vind je bijvoorbeeld veel in de Ardennen. Maar ook in bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk vind je unieke accommodaties met mogelijkheden kampvuur. Ideaal voor een actieve vakantie met een vrienden groep.


Chalet huren met vismogelijkheid

Veel vrienden groepen boeken een vriendenweekend om als groep te kunnen vissen. Het is goed om te weten dat diverse vrienden groep accommodaties aan een viswater liggen en de mogelijkheid bestaat om een chalet te huren met vismogelijkheid. Het is meestal ook mogelijk een particulier huisje aan een viswater te huren. Dat kan een chalet of vakantiehuisje zijn maar voor grote vrienden groepen zijn er ook groepsaccommodaties met vismogelijkheid te huur.


vissteiger beet

Chalet Ardennen huren als vrienden groep verblijf

Actieve vrienden groepen huren bijvoorbeeld een chalet Ardennen voor hun weekendje weg. De Vlaamse en Belgische Ardennen bieden tal van mogelijkheden om gezamenlijk leuke activiteiten te ondernemen. Maar dan moet je nog wel een leuke vrienden groep locatie vinden om als groep te overnachten en met elkaar in de avond een biertje te kunnen drinken en te ontspannen. Gelukkig is er in de Ardennen Center Parcs Les Ardennes, een geweldig park voor familie- en vrienden groepen. Deze 18 persoons vrienden groep accommodatie is een aanrader. Deze 14 persoons accommodatie op Center Parcs Les Ardennes mag er zeker ook zijn.


wandelen in de ardennen

In Frankrijk een chalet huren

Vrienden groepen die met elkaar een korte vakantie buitenland willen boeken en gaan voor een verblijf in het chalet, moeten zeker eens naar de mogelijkheden in Frankrijk kijken. Een vrienden vakantie Frankrijk biedt veel mogelijkheden voor sportief vermaak en ook aan de kust van Frankrijk kan je natuurlijk genieten van leuke vrienden groep activiteiten zoals zeilen en surfen. Eerder schreven we over een last minute Frankrijk. Met wat geluk kun je ook een last minute chalet Frankrijk bemachtigen. In de uitgebreide bossen van Frankrijk. Lees hier wat de ANWB schrijf over natuur in Frankrijk.

vriendenweekend accommodaties banner