Met vriendengroep overnachten

Met je vriendengroep overnachten in gezellige groepsaccommodatie.

Voor vrienden groepen van 8 tot wel 70 personen. Zie deze vriendengroep accommodaties waar je kunt overnachten. Bij ons luxe accommodaties inclusief overnachtingsmogelijkheden voor vrienden groepen in Nederland, België en elders in Europa te huur.

vriendenweekend accommodaties banner


In een gezellige en luxe groepsaccommodatie als vriendengroep overnachten

Onze gezellige groepsaccommodaties en grote vriendengroep vakantiehuizen zijn ideaal om als groep in te overnachten. Ze hebben faciliteiten zoals een bar met biertap, een recreatieruimte met biljart en/ of tafeltennistafel, soms een sportveld of fitness ruimte. Je kunt met je vriendengroep overnachten in een luxe groepsaccommodatie met 3 slaapkamers tot wel 20 slaapkamers. Er zijn grote vrienden groep accommodaties met zwembad, sauna of jacuzzi te huur.

roompot groepen banner


Luxe vakantiehuis met prive zwembad

Vriendengroep accommodatie met eigen sanitair huren

Tip: Huur bij voorkeur een luxe groepsaccommodatie met eigen sanitair en huur geen groepsacommodatie met slaapzalen. De goedkopere groepsaccommodaties met slaapzalen zijn meer iets voor jongeren- of studenten groepen. Als je als mannen – of vriendengroep goed wilt overnachten, kan je het beste een luxe groepsaccommodatie met slaapkamers met eigen sanitair en goede bedden zoals hotelbedden huren. Het is natuurlijk prettig als je tijdens je vrienden weekend goed kunt slapen en uitgerust aan leuke vriendengroep activiteiten mee kunt doen.


Bedden zijn meestal al opgemaakt bij aankomst

Bij de meeste luxe groepsaccommodaties zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt en huur je zo een luxe vakantieverblijf inclusief lakenpakket, handdoeken en opgemaakte bedden. Dat geldt voor luxe groepsaccommodaties in eigen land maar ook in het buitenland.


biertje tappen

Een groepsaccommodatie midden in de stad huren

Het is mogelijk een vrienden groepsaccommodatie midden in de stad te huren. Dat heeft het grote voordeel da alle voorzieningen en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik zijn maar het nadeel dat overnachten in een stad met veel verkeer en activiteiten, goed slapen wat moeilijker maakt. Met je vriendengroep in de stad overnachten heeft dus zowel voor- als nadelen.


Hoeveel nachten een vriendengroep accommodatie huren?

De grote vakantiehuizen en andere vriendengroep accommodaties op deze site zijn voor tenminste 2 nachten te huur. Het is dus niet mogelijk om voor accommodatie voor 1 nacht te huren of alleen voor overdag. Heel af en toe is een kasteel Ardennen wel eens voor 1 nacht te huur maar dat moet je dan rechtstreeks bij de beheerder van zo een luxe kasteel groepsverblijf zien te regelen. Jongeren groepen kunnen overigens zelden een luxe groepsaccommodatie zoals een kasteel om te overnachten huren.


vriendengroep lekker aan het eten

Zelf koken of maaltijden laten verzorgen?

Indien je als mannen- of vriendengroep tenminste 2 of 3 dagen in een groepsaccommodatie verblijft, moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. 90 % van de vrienden groep accommodaties op deze site worden verhuur op basis van zelfzorg. Er is echter ook een categorie groepsaccommodaties die je alleen maar op basis van halpension of volpension kunt huren. Bij anderen is dit facultatief.

vriendenweekend accommodaties banner