Vakantiehuizen met kampvuurplaats

Huur een vakantiehuis vriendengroep met kampvuurplaats.

Ideaal in het kader van een gezellig vriendenweekend. Deze geselecteerde vakantiehuizen en groepsaccommodaties zijn speciaal geselecteerd voor mannen- en vrienden groepen. Echter, ook andere groepen kunnen kiezen voor een geheel vrijstaand vakantieverblijf met kampvuurplek. Meestal zijn dit type vakantiehuizen voor grote groepen ook niet heel duur.

vriendenweekend accommodaties banner


Waarom een kampvuur een vriendenweekend extra gezellig maakt.

Vakantiehuizen en groepsaccommodaties met kampvuurplaats bieden net dat extra’s! Met zijn allen rond een kampvuur zitten, biertje drinken en oude herinneringen ophalen. Misschien wat gitaarmuziek en zang. Niet iedere vrienden groep zal een kampvuurplaats bij de vrienden groep accommodatie maar voor vrienden- en mannen groepen die dat wel waarderen goed nieuws. Op deze site vind je meer dan 150 vrienden groep vakantiehuizen met kampvuurplaats

roompot groepen banner


gezellig drankje bij het kampvuur

Meeste vrienden groep vakantiehuizen met kampvuurplaats in de Ardennen

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de meeste accommodaties met eigen kampvuurplaats in de Ardennen liggen. Dat is ook de groenste en meest geschikte plek voor een actief vriendenweekend. Lees hier meer over je ultieme vriendenweekend Ardennen. Verder op deze pagina ook wat voorbeelden van aantrekkelijke vrienden groep vakantiehuizen met kampvuurplaats in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Indien je een groepshuis of groot vakantiehuis in Luxemburg wilt huren met kamvuurplaats of vuurkorf verwijzen we je graag naar onze website vakantiehuis Luxemburg.


Vriendengroep vakantiehuizen met kampvuurplaats in Nederland

Hieronder hebben we 3 vrienden groep vakantiehuizen in Nederland geselecteerd waar je veilig bij de accommodatie een kampvuur kunt aanmaken. Dit zijn ook vakantiehuizen met een aangewezen kampvuurplaats. Sommige grote vriendengroep vakantiehuizen in Nederland hebben naast een kampvuurplaats ook een sportveld of recreatieveld voor huurders. Ideaal voor actieve vrienden groepen, sportverenigingen, voetbalverenigingen en scouting- en padvinders groepen. Hier vind je alle vriendengroep vakantiehuizen Nederland.


vriendengroep bij kampvuur in de natuur

Vriendengroep vakantiehuis Duitsland huren met kampvuur optie

Je kunt een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Duitsland huren met privé kampvuurplaats. De leukste vriendengroep vakantiehuizen Duitsland vind je in het Sauerland, Beieren, Zwarte Woud en in Bad Bentheim. Je vindt bij ons ook vrienden groep accommodaties Duitsland op vakantieparken van Roompot of Landal.


Vriendengroep vakantiehuis in Frankrijk met mogelijkheid kampvuur.

Diverse grote vakantiehuizen Frankrijk hebben kampvuurmogelijkheden. Het zijn vaak verbouwde boerderijen die nu als vrienden groep vakantiehuizen Frankrijk verhuurd worden en waar soms ook jongeren groepen welkom. Voor avontuurlijke vrienden groepen. Vind hier jullie vriendengroep vakantiehuis Frankrijk. Ook op de vakantieparken Roompot Frankrijk. Ook zonder kampvuurplaats maar wel met gebruik zwembad.

vriendenweekend accommodaties banner