Met vriendengroep fietsvakantie Nederland boeken

Een fietsvakantie Nederland, misschien wel de leukste activiteit voor vrienden groepen.

Vrienden groepen die met elkaar een actieve vakantie willen beleven en van fietsen houden, doen er goed aan eens maar het aanbod fietsvakanties Nederland te kijken. De leukste vrienden activiteiten voor actieve mannen en vrouwen. Er zijn heel veel mogelijkheden om eens 4, 5, 6 of 7 dagen in eigen land te fietsen. Zelfs te regelen met bagagevervoer en inclusief overnachting.

vriendenweekend accommodaties banner


Top 10 leuke vrienden groep activiteiten

Dit soort actieve vakanties hoort zeker in de top 10 van vrienden activiteiten thuis. Zeker als je zo een fietsvakantie Nederland combineert met biljarten, een bioscoopje pakken en lekker uit eten bij de Griek, de Mexicaan of een Indonesisch restaurant.

roompot groepen banner

fietsvakantie avontuurlijke route

Waar kan je als vriendengroep zo een fietsvakantie Nederland boeken?

Er zijn een 10 reisorganisaties in Nederland gespecialiseerd in actieve vakanties Nederland waaronder wandel- en fietsvakanties. Bekend zijn natuurlijk ANWB Reizen, Fital, Eigenwijze Reizen en Tui. Naast deze bekende fietsreis organisaties zijn er nog vele reisorganisaties die fietsvakanties als een “nevenproduct” in hun aanbod hebben. Daar kan je minder snel maatwerk verwachten en een fietsvakantie Nederland met een vrienden groep boeken.


Géén tijd voor een 5, 6 of 7 daagse fietsvakantie Nederland?

Het kan natuurlijk zijn dat jullie maar 2 of 3 dagen hebben voor de invulling van een leuk vriendenweekend Nederland maar wel met zijn allen een paar dagen in vakantiesfeer willen fietsen. Dan is een weekendje met je vrienden fietsen een goed idee. Combineer zo een vrienden fietsweekend met een stedenbezoek, ga langs de kust fietsen of combineer het met een andere activiteit. In een lang weekend kan je als vriendengroep misschien wel meer leuke dingen doen dan je denkt!

vriendenweekend accommodaties banner