Bungalowpark Herperduin Groepsvilla Wevershof 20 + 4 – Nederland – Noord-Brabant – 20 personen

965,00

Bungalow voor mannenweekend Noord-Brabant 20 personen.
Deze 20 persoons bungalow in Noord-Brabant is bijzonder geschikt voor een mannenweekend. Niet alleen beschikt deze grote vakantiebungalow over een eigen bioscoopruimte, 2 bubbelbaden en infrarood sauna. Je kunt ongebruik maken van WIFI. Deze villa heeft maar liefst 10 slaapkamers. Het vakantiepark, waar deze groepsvilla ligt, heeft een binnenzwembad.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Bungalow voor mannenweekend Noord-Brabant 20 personen.
Deze 20 persoons bungalow in Noord-Brabant is bijzonder geschikt voor een mannenweekend. Niet alleen beschikt deze grote vakantiebungalow over een eigen bioscoopruimte, 2 bubbelbaden en infrarood sauna. Je kunt ongebruik maken van WIFI. Deze villa heeft maar liefst 10 slaapkamers. Het vakantiepark Herperduin, waar deze groepsvilla ligt, heeft een binnenzwembad.

Informatie van de verhuurder.
De Wevershof is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 volwassenen en 4 peuters en ligt in de directe omgeving van het zwembad. De villa ligt geheel vrij van de camping en de bungalows en heeft een eigen tuin en ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. De villa beschikt over 2 bubbelbaden, een infrarood sauna en een bioscoopruimte. Indeling: woonkamer met open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en magnetron. Badkamer met bubbelbad, ligbad, douche en toilet. Drie aparte toiletten. Tien slaapkamers , allen met eenpersoonsbedden. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van wifi. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Summio.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Aanbieder

Soort gezelschap

, ,

Vakantiepark