Groepsaccommodatie 20 personen vriendengroep

Boek hier je 20 persoons groepsaccommodatie vriendengroep.

Wie met een vrienden- of mannengroep van 18 á 20 personen een groepsaccommodatie 20 personen zoekt, zit hier goed. Wij hebben de mooiste groepsaccommodaties 20 personen voor vrienden- en mannen groepen hier verzameld. Ook met bar en biertap. Daarnaast kan je bij ons ook een groepsaccommodatie 20 personen voetbalgroep huren. Want diverse groepsaccommodaties beschikken over een sportveld.

vriendenweekend accommodaties banner


Groepsaccommodatie 20 personen vriendengroep Nederland

In Nederland vind je diverse 20 persoons groepsaccommodaties die speciaal zijn ingericht voor vrienden groepen.
Zo kan je bijvoorbeeld in Brabant, Limburg of Drenthe een groepsaccommodatie 20 tot 30 personen met bar, biertap, tafeltennistafel en biljart huren. Met gratis wifi natuurlijk. Sommige van deze grote groepsaccommodaties Nederland hebben zelfs een thuisbioscoop.

roompot groepen banner


vriendenweekend varen

Groepsaccommodaties 20 personen België

Ook in België zijn er diverse 20 persoons vrienden groepsaccomodaties te huur. Niet alleen in de Ardennen maar ook aan de kust en in Vlaanderen. De meeste groepsaccommodaties in de Ardennen zijn geschikt voor een actief vriendenweekend.


Groepsaccommodatie 20 personen voetbalgroepen

Zowel in Nederland als België zijn er groepsaccommodaties voor voetbalgroepen te huur. Deze zijn meestal voorzien van een eigen sportveld of voetbalveld en beschikken soms ook over een fitnessruimte en recreatiezaal met poolbiljart en tafeltennistafel. Ideaal als je in een vrienden voetbalteam speekt en met elkaar er een weekendje op uit wilt gaan. He is natuurlijk fijn als zo een groepsaccommodatie 20 personen over een bar met biertap beschikt en jullie je eigen biertjes kunnen tappen.


mannenweekend naar een voetbalwedstrijd

Minimaal 2 nachten

Het is goed om te weten dat je een groepsaccommodatie voor een vrienden- of mannen groep, meestal alleen kunt huren als je er minimaal 2 nachten verblijft. Je kunt dus meestal niet voor 1 nacht zo een 20 persoons groepsaccommodatie afhuren.


Je huurt meestal op basis zelfvoorziening

99 van de 100 groepsaccommodaties in Nederland en België boek je op basis van zelfvoorziening. Dat betekent dat je zelf voor de maaltijden moet zorgen. Om die reden zijn de meeste groepsverblijven uitgerust met een professionele keuken inclusief vaatwasser.


vriendengroep lekker aan het eten

Catering steeds vaker mogelijk

Omdat het met een vriendengroep van 20 personen niet meevalt om voor te koken en je tijdens je weekendje weg met vrienden zoveel mogelijk leuke dinge wilt doen, staan de meeste mannen- en vrienden groepen niet echt te springen om uren lang in de keuken te staan. En uit eten met een grote groep is ook vaak geen optie. Om die reden, bieden steeds meer groepsaccommodaties catering op locatie aan. In je eigen groepsaccommodatie genieten van de door jullie bestelde maaltijden. Bij deze groepsaccommodaties is catering mogelijk.


Eindschoonmaak bijna altijd verplicht

Niemand vindt het leuk om tijdens een mannen- vrienden of voetbalweekend de gehuurde accommodatie zelf schoon te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet want de eindschoonmaak is bijna altijd verplicht.

vriendenweekend accommodaties banner