Vakantiehuis Maastricht

Een vakantiehuis Maastricht voor vriendenweekend huren

Hier kan je een groot vakantiehuis in Maastricht voor je vrienden- of mannenweekend huren. Zeker de perfecte locatie als het om een uitje inclusief overnachting in Zuid-Limburg gaat.

Voor 6 tot 20 personen

Wie een vriendenweekend in Maastricht viert, weet zich verzekerd van de beste uitgaansmogelijkheden. Maassticht staat natuurlijk bekend om het Vrijthof, zijn vele café’s, restaurants en discotheken. Maar Maastricht is ook een geweldige plek om carnaval te vieren. Jij kunt er met je vrienden bij zijn en overnachten in zo een geweldig vakantiehuis Maastricht.

vriendenweekend accommodatie met eigen bar

Vakantiehuis Maastricht 20 personen

Het grootste vakantiehuis welke je in Maastricht in het kader van een vrienden uitje kunt huren, heeft een capaciteit van 20 personen en maar liefst 10 slaapkamers. Het heeft een privé sauna en als bezoekende groep kun je gebruik maken van het binnenzwembad. Je vindt hier dat 20 persoons vakantiehuis Maastricht.

Vakantiehuis Maastricht - 20 personen - Limburg - Maastricht afbeelding

Nabij het centrum van de stad

Het meest ideale is een groot vakantiehuis Maastricht in of nabij het stadscentrum te kunnen huren en dat is zeker mogelijk. Of je nu een vakantiehuis Maastricht voor 8, 10, 12 of 18 personen zoekt er zijn in deze uitgaansstad diverse grote vakantiehuizen Zuid-Limburg te huur. Ook waarbij je gebruik kunt maken van een zwembad.

vriendenweekend uitjes gezelligheid

Vakantiehuis Maastricht met sauna en whirlpool

Het is mogelijk een groepsaccommodatie, groot vakantiehuis of villa Maastricht met privé sauna en whirlpool of bubbelbad te huren. Als je tijdens je verblijf in Zuid-Limburg ook nog eens wilt genieten van wellness faciliteiten. Zo kan je na een avondje stappen en doorzakken genieten in je eigen infrarood sauna of bubbelbad. Maastricht de leukste plaats voor een weekendje weg met vrienden in Zuid-Limburg.